Chromecast Audion päivitys kestää odotettua kauemmin

Chromecast Audio päivittyy ajoittain uusimpaan ohjelmistoversioon. Näin varmistetaan, että käytössäsi ovat aina uusimmat ja parhaat ominaisuudet. Päivityksessä kestää enintään 10 minuuttia.

Jotta päivitys onnistuu, varmista että

• kaiuttimissa on virta
  • audiokaapeli on liitetty kunnolla Chromecast Audioon ja kaiuttimen audioliitäntään
  • Chromecast Audio on kytketty kunnolla virtalähteeseen.

Voit tarkistaa päivityksen tilanteen helposti Chromecast Audion LED-valon avulla. Tarkista, millainen valo on 15 minuutin jälkeen:

Tasainen valkoinen LED

Tämä tarkoittaa, että Chromecast on yhdistetty verkkoon ja valmis sisällön striimaukseen. Aloita striimaus näiden ohjeiden avulla:

1. Varmista, että mobiililaite tai tabletti on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon kuin Chromecast.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus .
  3. Vieritä alas ja vahvista, että näet laitteesi.
  4. Avaa Chromecast-yhteensopiva sovellus ja tarkista, näkyykö Cast-kuvaketta.
  5. Aloita striimaus napauttamalla Cast-painiketta.

Vilkkuva valkoinen LED

Tämä tarkoittaa, että päivityksessä on tapahtunut virhe ja Chromecast Audio edellyttää käyttöönottoa. Ota Chromecast Audio käyttöön näiden ohjeiden avulla:
  1. Avaa Google Home ‑sovellus .
  2. Ota laite käyttöön.

Vilkkuva oranssi LED

Tämä tarkoittaa, että päivitys on vielä kesken. Jos päivitys on kestänyt jo yli 20 minuuttia, kokeile alla olevien ohjeiden ensimmäistä kohtaa. Jos se ei toimi, siirry ohjeiden seuraaviin vaiheisiin:
  1. Käynnistä Chromecast Audio uudelleen. Irrota Chromecast Audio virtalähteestä, odota noin minuutti ja kytke se sitten takaisin.
  2. Käynnistä reititin uudelleen. Irrota reititin virtalähteestä, odota noin minuutti ja kytke se sitten takaisin.
  3. Palauta laitteen tehdasasetukset ja yhdistä se 2,4 GHz:n verkkoon, jos mahdollista.

Ladataan- tai Noudetaan päivitystä ‑teksti näkyy näytöllä kauan

Jos lataus etenee, mutta hitaasti, odota 20–30 minuuttia. On mahdollista, että internetyhteytesi on hidas. Jos lataus jumiutuu tiettyyn prosenttilukuun pitkäksi aikaa, reitittimesi asetuksissa voi olla vikaa. Joidenkin reitittimien määrityksissä on tunnettu ongelma, joka voi hidastaa latauksia. Lue lisää näistä reitittimistä.

Ota yhteyttä