Opdateringen tager længere tid end forventet

Din enhed skal være opdateret til den nyeste version af softwaren, for at du får de nyeste og bedste funktioner, der er tilgængelige på Chromecast Audio. Opdateringen kan tage op til ti minutter.

Gør følgende for at sikre, at opdateringen lykkes:

• Sørg for, at højttalerne er tændt.
  • Sørg for, at lydkablet er sat ordentligt i din Chromecast Audio og lydindgangen på din højttaler.
  • Sørg for, at Chromecast Audio er ordentligt forbundet med strømforsyningen.

Brug LED-indikatoren på siden af Chromecast Audio til at kontrollere status for opdateringen. Hvis du efter 15 minutter ser:

Hvidt lys – Dette betyder, at din Chromecast er forbundet til netværket og er klar til at caste indhold. Sådan begynder du at caste:

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk som din Chromecast.
    Åbn Google Home-appen .
    Tryk på Enheder øverst til højre på startskærmen for at se dine tilgængelige Chromecast-enheder.
  2. Gå til en Cast-kompatibel app, og se, om Cast-ikonet er synligt.
  3. Prøv at caste indhold ved at trykke på Cast-ikonet.

Blinkende hvidt lys – Dette betyder, at noget kan være gået galt med opdateringen, og Chromecast Audio skal konfigureres. Sådan udføres konfigurationen:

1. Gå tilbage til fanen ENHEDER, og se, om din enhed kan konfigureres.
  2. Konfigurer din enhed.

Blinkende orange lys – Dette betyder, at opdateringen stadig er i gang. Hvis opdateringen allerede har taget mere end 20 minutter, skal du prøve første trin nedenfor. Hvis det ikke virker, skal du prøve det næste trin på listen:

1. Genstart Chromecast Audio ved at koble den fra strømkilden, vente cirka ét minut og tilslutte den igen.
  2. Genstart din router ved at koble den fra strømkilden, vente cirka ét minut og derefter tilslutte den igen.
  3. Gendan fabriksdataene for enheden, og slut den til et 2,4 GHz-netværk, hvis det er muligt.

Meddelelsen "Downloader/henter opdatering" vises i lang tid

Hvis downloaden skrider langsomt frem, bedes du vente 20-30 minutter på, at downloadprocessen afsluttes. Det er muligt, at din internethastighed er langsom. Hvis downloaden sidder fast ved en bestemt procentangivelse i meget lang tid, er der muligvis noget galt med dine routerindstillinger. Der er et kendt problem med visse routerkonfigurationer, som kan medføre langsomme downloads. Få flere oplysninger om disse routere.