Chromecast-yhteensopivien sovellusten ja sisältöjen etsiminen

Kaikki suosikkisisältösi on aina saatavillasi. Google Home ‑sovelluksen kautta voit tarkistaa, mitkä sovellukset ovat Chromecast-yhteensopivia, missä voit katsella lempisisältöäsi sekä mitä sisältöä on saatavilla. Tässä esittely uusimmista sisällön etsimis- ja hakuominaisuuksista. Tutustu seuraaviin:

Live-kortit: Täältä löydät ohjeita ominaisuuksien määrittämiseen ja toimintojen käyttämiseen. Käytettävissä vain Google Home ‑laitteella.

Tarjouskortti: Tarjouskortissa näytetään kampanjoita ja tarjouksia sekä asennetuista että asentamatta olevista sovelluksista. Voit lunastaa tarjouksen koskettamalla tarjouskorttia. Koskettamalla tarjouskortin oikeassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta (kolme pistettä) voit valita ja lunastaa tarjouksen, piilottaa ehdot ja katsella kaikkia tarjouksia.

Sovelluskortit: Täältä löydät esimerkiksi uusimmat Chromecast-yhteensopivat sovellukset ja pelit, joita ei ole asennettu mobiililaitteellesi. Lataa sovellus ja nauti sen sisällöstä valitsemalla Avaa sovellus

Ominaisuuskortit: Täältä löydät vinkkejä, joiden avulla saat enemmän irti Google Homesta.  Käytettävissä vain Google Home ‑laitteella.

Kokoelmakortit: Tässä näytetään kokoelma sovelluksia ja niiden kortteja, kuten musiikkisovellusten kortteja.

Haku

Hae TV-ohjelmia, elokuvia, videoita ja sisältöjä asennetuista ja asentamattomista Chromecast-yhteensopivista sovelluksista. Käytettävissä vain Yhdysvalloissa.

Ilmoitukset

Uusi laite ‑ilmoitus: Jos havaitsemme uuden Chromecast-laitteen (Chromecast, Chromecast Ultra, Chromecast Audio tai Chromecast Built-In ‑televisio tai ‑kaiutin) tai Google Home ‑laitteen, jota ei ole vielä määritetty, Laitteet-välilehden Devices lähellä näytetään sininen merkki. Kosketa Laitteet Devices ja valitse sen laitteen kortti, jonka haluat määrittää.

Aktiivinen laite ‑ilmoitus: Jos toistat sisältöä Chromecast-laitteella (Chromecast, Chromecast Ultra, Chromecast Audio tai Chromecast Built-In ‑televisio tai ‑kaiutin) tai Google Home ‑laitteella, Laitteet-välilehden Devices lähellä näytetään keltainen toistomerkki. Kosketa Laitteet Devices ja valitse sitten sen laitteen kortti, joka toistaa sisältöä.

Muokkaaminen

Muokatut syötteet: Näet Katso- ja Kuuntele-välilehdillä musiikkia, podcasteja, TV-ohjelmia ja paljon muuta aiemmin katsomasi sisällön perusteella.

Muokatut tarjoukset: Tutustu-välilehdellä näytetään tarjouksia, jotka perustuvat aiempaan toimintaasi ja kiinnostuksen kohteisiisi.

Hyllyssä olevat kohteet: Näet Sinulle suositellut ‑sisältöhyllyn, joka perustuu aiempaan toimintaasi ja kiinnostuksen kohteisiisi. Lisäksi näet Suositellut/Suositut/Trendaavat-hyllyn, jossa suositellaan sisältöä muiden käyttäjien toiminnan perusteella.

Sovellusten käynnistysohjelma: Vierittämällä näytön alaosaan löydät luettelon puhelimellesi tai tabletillesi asennetuista Chromecast-yhteensopivista sovelluksista.

Selaaminen: Pyyhkäisemällä vasemmalle näet sisältöön liittyviä tietoja, arvosteluja ja trailereita (jos saatavilla). Vain Android.