Find Chromecast-kompatibelt indhold og apps

Gå ikke glip af noget som helst af dit foretrukne indhold. Find ud af, hvilke apps der er Chromecast-kompatible, hvor du kan se dine yndlingsting, og hvilket indhold der er klar til at blive vist – alt sammen i Google Home-appen. Her er en guide til de nyeste funktioner til at finde og søge efter indhold. Find

Live-kort: Her får du hjælp til at konfigurere en funktion eller fuldføre en handling. Kun tilgængelige på Google Home-enheder.

Tilbudskort: Tilbudskortet viser kampagner eller tilbud for både installerede og ikke-installerede apps. Tryk på tilbudskortet for at indløse tilbuddet. Øverst til højre på tilbudskortet skal du trykke på de tre prikker for at vælge, indløse eller se alle tilbud eller for at skjule vilkår.

Appkort: Her finder du de nyeste Chromecast-kompatible apps, spil og andet, som du har installeret på din mobilenhed. Tryk på Åbn app for at downloade appen og gå i gang med at bruge den.

Funktionskort: Her får du tips til, hvordan du får mest muligt ud af din Google Home-enhed.  Kun tilgængelige på Google Home-enheder.

Samlingskort: Her er en samling af apps eller kort, f.eks. musikapps.

Søgning

Søg efter tv-serier, film, videoer og appindhold fra installerede og ikke-installerede Chromecast-kompatible apps. Kun tilgængelig i USA.

Underretninger

Underretning om ny enhed: Hvis vi registrerer en Chromecast-enhed (Chromecast, Chromecast Ultra, Chromecast Audio, fjernsyn eller højttaler med indbygget Chromecast) eller en Google Home-enhed, som ikke er konfigureret, vises en blå underretningsfane ud for Enheder Devices. Tryk på Enheder Devices, og rul for at finde det enhedskort, du vil konfigurere.

Underretning om aktiv enhed: Hvis du afspiller et medie via en Chromecast-enhed (Chromecast, Chromecast Ultra, Chromecast Audio, fjernsyn eller højttaler med indbygget Chromecast) eller en Google Home-enhed, vises et gult afspilningstegn ud for Enheder Devices. Tryk på Enheder Devices, og rul for at finde det enhedskort, der afspiller et medie.

Tilpasning

Brugertilpassede feeds: På fanerne Se og Lyt kan du se musik, podcasts, tv-serier og meget mere baseret på, hvad du tidligere har set.

Brugertilpassede tilbud: På fanen Find kan du se tilbud baseret på din aktivitet og dine interesser.

Hyldetitler: Du får vist indholdshylden "Anbefalet til dig" baseret på din aktivitet og dine interesser. Du får også vist hylden "Udvalgt/Populært/Hot lige nu", som er baseret på, hvad andre brugere ser.

Appliste: Rul ned til bunden for at se en liste over Chromecast-kompatible apps, som du allerede har installeret på din telefon eller tablet.

Gennemse: Stryg til venstre for at se oplysninger om indhold, herunder eventuelle anmeldelser og trailere. Gælder kun Android.