Kompatible høyttalere og kabler for Chromecast Audio

Chromecast Audio fungerer med høyttalere og høyttalersystemer med forsterker og en kompatibel inngang. Den kan kobles til en 3,5 mm-stereoinngang, RCA-inngang eller optisk inngang.

For å koble Chromecast Audio til en 3,5 mm-stereoinngang, bruk 3,5 mm-stereokabelen som fulgte med i esken. For å koble den til en RCA-inngang eller optisk inngang må du kjøpe den nødvendige kabelen separat.

Kompatible høyttalere

Du kan koble Chromecast Audio direkte til en aktiv høyttaler med integrert strømforsterker.

Vanlige aktive høyttalere:

• Bluetooth-høyttalere
  • Lydplanker
  • Dokkinghøyttalere
  • Bærbare høyttalere
  • Datamaskinhøyttalere
  • Studiomonitorer

For å bruke en høyttaler uten integrert forsterker, koble til en ekstern forsterker mellom Chromecasten og høyttaleren.

Merk: Du kan bruke en stereomottaker eller AV-mottaker som ekstern forsterker.

Kompatible høyttalerinnganger

3,5 mm-stereoinngang

• Ofte merket «Input», «Aux» eller «Analog»
  • Krever en 3,5 mm-stereokabel

RCA-inngang

• Har ofte én rød port og én hvit port
  • Krever en 3,5 mm-til-RCA-kabel

Optisk inngang

• Ofte merket «Optisk inngang», «Digital», «Sony/Philips digitalt grensesnitt» eller «S/PDIF»
  • Krever en Mini-TOSLINK-til-TOSLINK-kabel (optisk kabel)

Kompatible kabler

3,5 mm-stereokabel (følger med Chromecast Audio)

3,5 mm-til-RCA-kabel

Mini-TOSLINK-til-TOSLINK-kabel (optisk kabel)