Chromecast Audion kanssa toimivat kaiuttimet ja kaapelit

Chromecast Audio toimii sellaisten kaiuttimien ja kaiutinjärjestelmien kanssa, joissa on vahvistin ja yhteensopiva tuloliitäntä. Chromecast Audio voidaan yhdistää 3,5 mm:n stereoliitäntään, RCA-tuloliitäntään tai optiseen tuloliitäntään.

Liitä Chromecast Audio 3,5 mm:n stereoliitäntään pakkauksen mukana tulleella 3,5 mm:n stereokaapelilla. Jos haluat yhdistää laitteen RCA-tuloliitäntään tai optiseen tuloliitäntään, sinun on ostettava sopiva kaapeli erikseen.

Yhteensopivat kaiuttimet

Voit liittää Chromecast Audion suoraan aktiivikaiuttimeen, jossa on integroitu vahvistin.

Yleisiä aktiivikaiuttimia:

• Bluetooth-kaiuttimet
  • Soundbar-kaiuttimet
  • Kaiutintelakat
  • Kannettavat kaiuttimet
  • Tietokoneiden kaiuttimet
  • Studiomonitorit

Jos haluat käyttää kaiutinta ilman integroitua vahvistinta, liitä Chromecastin ja kaiuttimen välille ulkoinen vahvistin.

Huom. Voit käyttää stereo- tai AV-viritinvahvistinta ulkoisena vahvistimena.

Yhteensopivat kaiuttimen tuloliitännät

3,5 mm:n stereoliitäntä

• Näet usein tekstin "Input", "Aux" tai "Analog"
  • Edellyttää 3,5 mm:n stereokaapelia

RCA-tuloliitäntä

• Sisältää yleensä yhden punaisen ja yhden valkoisen portin
  • Edellyttää 3,5 mm – RCA ‐kaapelia

Optinen tuloliitäntä

• Näet usein tekstin "Optical input," "Digital," "Sony/Philips Digital Interface" tai "S/PDIF"
  • Edellyttää Mini-TOSLINK – TOSLINK ‑kaapelia (optinen)

Yhteensopivat kaapelit

3,5 mm:n stereokaapeli (sisältyy Chromecast Audio ‐pakkaukseen)

3,5 mm – RCA ‐kaapeli

Mini-TOSLINK – TOSLINK ‑kaapeli (optinen)