Kompatible højttalere og kabler til Chromecast Audio

Chromecast Audio fungerer straks efter udpakningen med dine eksisterende højttaleranlæg, der har en aux- eller linjeindgang. Chromecast Audio fungerer også på systemer med RCA-indgange og optiske digitale indgange. Bemærk: RCA og optiske kabler følger ikke med din Chromecast Audio.

Her er en liste over kompatible kabler, stik og højttalere:

Kompatible kabler og stik
  1. 3,5 mm stereokabelmedfølger til Chromecast Audio

Det medfølgende 3,5 mm-kabel understøtter et analogt lydsignal i stereo, og det er designet til at passe med indgangsporte som "AUX IN", "LINE-IN", som også kan være markeret med symboler. 3,5 mm stereoindgange findes normalt på computerhøjttalere, dockinghøjttalere til medieafspilning og kompakte, bærbare højttalere.

2. 3,5 mm til RCA-kabel – medfølger ikke til Chromecast Audio

Dette kabel er et almindeligt tilgængeligt kabel til eftermontering, der konverterer den analoge stereoudgang fra Chromecast Audio til en RCA-forbindelse i stereo.
    RCA-indgange er almindelige på mange menneskers foretrukne stereoanlæg, som de har haft i årevis, nogle gange hele årtier, f.eks. AV-modtagere, mini-/mikroanlæg og studiemonitorhøjttalere.

RCA-kabel til Chromecast Audio – RCA-kablet er officielt tilbehør til Chromecast og sikrer god lydkvalitet og kompatibilitet, samtidig med at det ser flot ud. Køb det her.

Standard 3,5 mm til RCA-kabel

3. Mini-TOSLINK til TOSLINK-kabel – medfølger ikke til Chromecast Audio

Dette kabel er en anden almindeligt tilgængelig adapter, der giver adgang til den optiske digitale lydudgang på Chromecast Audio. Digital lyd er populært blandt brugere med højttaleranlæg med høj effekt.
    TOSLINK-indgange findes normalt på moderne AV-modtagere, soundbars og nogle avancerede computerhøjttalere og studiemonitorhøjttalere.

Optisk kabel til Chromecast Audio – Det optiske kabel er er officielt tilbehør til Chromecast Audio og sikrer god lydkvalitet og kompatibilitet, samtidig med at det ser flot ud. Køb det her.

Standard mini-TOSLINK til TOSLINK-kabel (optisk kabel)

For at få en optimal lydoplevelse skal du være opmærksom på følgende:

• Sørg for, at lydkablet er tilsluttet din højttaler korrekt
  • Slut din Chromecast Audio til stikkontakten med USB-ledningen og adapteren
Kompatible højttalerindgange
  • 3,5 mm stereoindgang (kan hedde Input, Analog eller Aux på nogle højttalere)

• RCA-indgang

• Optisk indgang (kan hedde Digital eller S/PDIF på nogle højttalere)

Aktive og passive højttalere
  • Chromecast Audio fungerer med "aktive højttalere", hvor der er indbygget en effektforstærker i højttaleren. Blandt de mest almindelige aktive højttaleranlæg er Bluetooth-højttalere, soundbars, dockinghøjttalere, bærbare højttalere, computerhøjttalere, studiemonitorer osv.
  • Chromecast Audio kan også køre "passive højttalere". Der skal dog være en forstærker mellem Chromecast Audio og "passive højttalere", som ikke har en indbygget forstærker. Der findes forstærkere i stereo-modtagere, AV-modtagere, mini-/mikroanlæg og som enkeltstående forstærkere til mere avancerede Hi-Fi-komponentsystemer.

Chromecast Audio leverer et linjelydsignal med relativt lav effekt til et højttaleranlæg. Dette signal er almindeligt som forbindelse mellem lydanlæg, men det er ikke i sig selv stærkt nok til at opnå et lydniveau, som kan bruges i hjemmet. Her er Chromecast Audio afhængig af en effektforstærker til at forstærke signalet til lydniveauer, der egner sig til afspilning i hjemmet.

Nu hvor du har de rette højttalere og kabler, så lad os finde ud af, hvordan du tilslutter Chromecast Audio.