Kompatible højttalere og kabler til Chromecast Audio

Chromecast Audio fungerer sammen med højttalere og højttalersystemer, der har en forstærker og en kompatibel indgangskilde. Den kan tilsluttes en 3,5 mm stereoindgang, en RCA-indgang eller en optisk indgang.

Du kan slutte din Chromecast Audio til en stereoindgang på 3,5 mm ved at bruge det 3,5 mm stereokabel, der fulgte med i æsken. Hvis du vil slutte den til en RCA-indgang eller optisk indgang, skal du købe det tilsvarende kabel separat.

Kompatible højttalere

Du kan slutte din Chromecast Audio direkte til en aktiv højttaler med en integreret effektforstærker.

Almindelige aktive højttalere:

• Bluetooth-højttalere
  • Soundbarer
  • Dockinghøjttalere
  • Transportable højttalere
  • Computerhøjttalere
  • Studiehøjttalere

Hvis du vil bruge en højttaler uden en integreret forstærker, skal du tilslutte en ekstern forstærker mellem din Chromecast og højttaleren.

Bemærk! Du kan bruge en stereomodtager eller AV-receiver som ekstern forstærker.

Kompatible højttalerindgange

3,5 mm stereoindgang

• Ofte kaldet "Input", "Aux" eller "Analog"
  • Kræver et 3,5 mm stereokabel

RCA-indgang

• Har ofte én rød port og én hvid port
  • Kræver et 3,5 mm til RCA-kabel

Optisk indgang

• Ofte kaldet "Optisk indgang", "Digital", "Sony/Philips Digital Interface" eller "S/PDIF"
  • Kræver et (optisk) mini-TOSLINK til TOSLINK-kabel

Kompatible kabler

3,5 mm stereokabel (medfølger til din Chromecast Audio)

3,5 mm til RCA-kabel

Mini-TOSLINK til TOSLINK-kabel (optisk kabel)