Led-statuslampjes van de Chromecast Audio

Aan de zijkant van de Chromecast Audio zit een ledlampje waaraan je kunt aflezen waar het apparaat mee bezig is. De volgende tabel toont de verschillende led-statussen en de betekenis hiervan.

Led-status Betekenis LED-lampje
Brandt wit Chromecast Audio is verbonden met het netwerk en is klaar voor het casten van inhoud of is daar al mee bezig.
Wit knipperend Je Chromecast Audio is niet verbonden en moet worden ingesteld.
Oranje knipperend Je Chromecast Audio krijgt een update en is niet beschikbaar om te casten. Het apparaat is binnenkort weer beschikbaar. Haal de stekker van je apparaat niet uit het stopcontact.
Brandt oranje Er is misschien een probleem met je apparaat. Start het apparaat opnieuw door het los te koppelen van de voedingsbron, ongeveer 1 minuut te wachten en daarna weer aan te sluiten op de voedingsbron. Als het probleem hiermee niet wordt verholpen, zet je het apparaat terug naar de fabrieksinstellingen.

Bekijk meer informatie over waarom je Chromecast Audio-update langer kan duren dan verwacht.