Bruk Chromecast Audio på sikre nettverk

Vi anbefaler at du bruker Chromecast Audio på sikre nettverk.

Generelt sett er det en god sikkerhetspraksis å holde seg til sikre nettverk, men ved å bruke sikre nettverk kan du også forhindre at uvedkommende kobler seg til Wi-Fi-nettverket ditt uten at du er klar over det, og caster innhold til høyttalerne dine. Vær ekstra forsiktig hvis du kobler deg til nettet via et nettverk du ikke kjenner. Du kan finne mer informasjon om sikker konfigurasjon av hjemmerutere og Wi-Fi-nettverk her.