Brug Chromecast Audio på et sikkert netværk

Vi anbefaler, at du bruger Chromecast Audio på et sikkert netværk.

Det er ikke kun en god vane med hensyn til den generelle sikkerhed, men kan også være med til at forhindre andre i at oprette forbindelse til dit Wi-Fi-netværk uden din viden og caste indhold til dine højttalere. Vær ekstra forsigtig, når du går online på et netværk, du ikke kender. Du kan få flere oplysninger om sikker konfiguration af din router og dit Wi-Fi-netværk her.