Chromecastin tietosuoja-asetukset

Googlen tietosuojakäytännössä kuvataan, miten käsittelemme henkilötietoja käyttäessäsi Googlen tuotteita ja palveluita, kuten Chromecast-yhteensopivia laitteita (esim. Chromecast Audiota). Tämä artikkeli sisältää lisätietoja tietosuoja-asetuksista, joita Chromecast-käyttäjät voivat muokata.

Chromecastin käyttötiedot ja virheraportit

Google voi kerätä tietoja järjestelmän toiminnasta, kaatumisista ja käytöstä (tietoja siitä, kuinka käytät Cast-laitteen suoratoistotoimintoa, mukaan lukien suoratoistamasi sovellukset ja verkkotunnukset).

Voit hallita Googlen virheraporttien ja käyttötietojen keräämistä valitsemalla sitä vastaavan laiteasetuksen. Asetus on oletuksena käytössä.

• Voit hallinnoida Chromecast Audiota koskevien tietojen keräämistä Google Home ‑asennussovelluksen asetusvalikon kautta.
  • Voit hallinnoida Android TV:tä koskevien tietojen keräämistä Chromecast-asetusten kautta Android TV ‑asetusvalikossa.
  • Jos kyseessä on Chromecast Built-In ‑äänilaite, voit hallita tätä asetusta laitteen sovellusasetusten kautta.

Tehdasasetuksien palauttaminen

Google Home ‑sovelluksella

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Kosketa laitteen kuvaa pitkään.
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset  ja sitten Lisää More menu ja sitten Palauta tehdasasetukset ja sitten Palauta tehdasasetukset.

Chromecast Audio ‑laitteella

Kun Chromecast Audio on liitetty virtalähteeseen, paina sen sivussa oleva painike pohjaan. LED-valo alkaa vilkkua oranssina. Kun LED-valo muuttuu valkoiseksi, vapauta painike, niin Chromecast Audio käynnistyy uudelleen.

Striimaaminen sovelluksista ja verkkosivustoilta

Kun striimaat sisältöä Chromecast Built-in ‑laitteeseen, käyttämälläsi sovelluksella tai verkkosivustolla on omat käyttäjädatan kirjaamiseen liittyvät käytäntönsä. Sovelluksen tai verkkosivuston ylläpitäjälle saatetaan lähettää Chromecast Built-in ‑laitteesi yksilöllinen tunnus digitaalista käyttöoikeuksien hallintaa (DRM) varten. Saat lisätietoja tutustumalla käyttämiesi sovellusten tai verkkosivustojen tietosuojakäytäntöihin.