Privatlivsindstillinger for Chromecast

Googles privatlivspolitik beskriver, hvordan vi behandler personlige oplysninger, når du bruger Googles produkter og tjenester, bl.a. Chromecast-kompatible enheder, som f.eks. Chromecast Audio. Denne artikel indeholder yderligere oplysninger om de privatlivsindstillinger, der er tilgængelige for Chromecast-brugere.

Brugsdata og nedbrudsrapporter for Google Cast

Google kan indsamle systemaktivitet, nedbrudsrapporter og brugsdata (oplysninger om, hvordan du bruger castfunktionaliteten på din Cast-enhed, herunder de apps og domæner, du caster).

Du kan styre Googles indsamling af nedbrudsrapporter og brugsdata via en enhedsindstilling, der som standard er aktiveret.

• For Chromecast Audio kan du administrere denne indstilling via menuen for enhedsindstillinger i konfigurationsappen til Google Home.
  • For enheder med Android TV kan du administrere denne indstilling via indstillingerne for Chromecast i menuen med Android TV-indstillinger.
  • For lydenheder med indbygget Chromecast kan du administrere denne indstilling via indstillingerne for hjælpeapps på enheden.

Gendannelse af fabriksdata

Du kan gendanne fabriksdataene på din Chromecast Audio ved hjælp af en af følgende metoder:

• Valgmulighed 1:
    1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
    2. Tryk på Enheder Devices øverst til højre på startskærmen for at se dine tilgængelige Chromecast Audio-enheder.
    3. Øverst til højre på den enhed, hvor du vil gendanne fabriksdataene, skal du trykke på enhedskortmenuen Menu > Indstillinger.
    4. Tryk på knappen Mere More øverst til højre.
    5. Tryk på Gendan fabriksindstillinger eller Nulstil.
    6. Tryk på Nulstil for at bekræfte, at du vil nulstille enheden.
  • Valgmulighed 2:
    Mens Chromecast er tilsluttet fjernsynet, skal du holde knappen på Chromecast nede i mindst 25 sekunder, eller indtil lyset begynder at blinke på Chromecast-enheden, og tv-skærmen bliver sort og begynder at genstarte.

Cast fra apps og websites

Når du caster indhold til en enhed, der har indbygget Chromecast, har appen eller websitet, som du bruger, sine egne logføringsprincipper og politikker vedrørende brugerdata. Der kan sendes et unikt id for dine enheder med indbygget Chromecast til operatøren af den pågældende app eller det pågældende website. Det sker med henblik på administration af digitale rettigheder ("DRM", Digital Rights Management). Du kan få flere oplysninger i privatlivspolitikkerne for de apps eller websites, du bruger.