Så här återställer du standardinställningarna på Chromecast Audio

Om du återställer standardinställningarna på Chromecast Audio-enheten återställs den till de inställningar den hade från början.

Obs! När du gör detta raderas din data. Åtgärden går inte att ångra.

Du kan återställa standardinställningarna på Chromecast Audio på något av följande sätt:

Med Google Home-appen

1. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryck länge på enhetens ruta.
  3. Tryck på Inställningar uppe till höger följt av Mer More menu följt av Återställ standardinställningarna följt av Återställ standardinställningarna.

På Chromecast Audio-enheten

Håll ned knappen på sidan av Chromecast Audio medan den är ansluten. LED-lampan börjar blinka med brandgult ljus. När LED-lampan lyser vitt släpper du knappen, så startas Chromecast Audio om.