Je Chromecast Audio terugzetten naar de fabrieksinstellingen

Je kunt de Chromecast Audio terugzetten naar de fabrieksinstellingen.

Belangrijk: Bij deze actie worden je gegevens gewist. Je kunt dit niet ongedaan maken.

Gebruik een van de twee onderstaande methoden om het apparaat terug te zetten naar de fabrieksinstellingen:

Vanuit de Google Home-app

1. Open de Google Home-app Google Home-app.
  2. Houd je vinger op de tegel van je apparaat.
  3. Tik rechtsboven op Instellingen  en dan Meer More menu en danTerugzetten op fabrieksinstellingen en dan Terugzetten op fabrieksinstellingen.

Via het Chromecast Audio-apparaat

Terwijl de Chromecast Audio is aangesloten op de speaker, houd je de knop aan de zijkant van de Chromecast Audio ingedrukt. Het ledlampje gaat oranje knipperen. Als het ledlampje wit wordt, laat je de knop los. De Chromecast Audio wordt opnieuw opgestart.