Sådan gendanner du fabriksindstillingerne på Chromecast Audio

En gendannelse af fabriksindstillingerne gendanner standardindstillingene på din Chromecast Audio. Bemærk! Denne handling sletter dine data og kan ikke fortrydes.

Du kan gendanne fabriksindstillingerne på din Chromecast Audio ved hjælp af en af følgende metoder:

I Google Home-appen

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på din Chromecast-enhed og så Indstillinger .
  3. Rul ned til bunden, og tryk derefter på Fjern enhed og så Gendan fabriksindstillinger og så Gendan fabriksindstillinger.

På din Chromecast Audio-enhed

Mens din Chromecast Audio er tilsluttet, skal du holde knappen på siden af Chromecast Audio-enheden nede. LED-lampen vil begynde at blinke med et orange lys. Når LED-lampen lyser med hvidt lys, skal du slippe knappen, og Chromecast Audio-enheden vil påbegynde genstartsekvensen.