Sådan gendanner du fabriksdataene på din Chromecast Audio

En gendannelse af fabriksdataene vil gendanne standardindstillingerne på din Chromecast Audio. Bemærk! Denne handling vil slette dine data og kan ikke fortrydes.

Du kan gendanne fabriksdataene på din Chromecast Audio ved hjælp af en af følgende metoder:

I Google Home-appen

1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Tryk på Enheder Devices øverst til højre på startskærmen for at se dine tilgængelige Chromecast Audio-enheder.
  3. Øverst til højre på den enhed, hvor du vil gendanne fabriksdataene, skal du trykke på enhedskortmenuen Menu > Indstillinger.
  4. Tryk på knappen Mere More øverst til højre.
  5. Hvis du bruger Android, skal du trykke på Gendannelse af fabriksdata. Hvis du bruger iOS, skal du trykke på Nulstil.
  6. Tryk på Nulstil for at bekræfte, at du vil nulstille enheden.

På din Chromecast Audio-enhed

Mens din Chromecast Audio er tilsluttet, skal du holde knappen på siden af Chromecast Audio-enheden nede. LED-lampen vil begynde at blinke med et orange lys. Når LED-lampen lyser med hvidt lys, skal du slippe knappen, og Chromecast Audio-enheden vil påbegynde genstartsekvensen.