Sådan gendanner du fabriksindstillingerne på Chromecast Audio

En gendannelse af fabriksindstillingerne nulstiller standardindstillingene på din Chromecast Audio.

Vigtigt! Denne handling rydder dine data og kan ikke fortrydes.

Du kan gendanne fabriksindstillingerne på din Chromecast Audio ved hjælp af en af følgende metoder:

I Google Home-appen

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  3. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger og så Mere More menu og så Gendannelse af fabriksindstillinger og så Gendannelse af fabriksindstillinger.

På din Chromecast Audio-enhed

Mens din Chromecast Audio er tilsluttet, skal du holde knappen på siden af Chromecast Audio-enheden inde. LED-lampen vil begynde at blinke med et orange lys. Når LED-lampen lyser med hvidt lys, skal du slippe knappen, og Chromecast Audio-enheden vil påbegynde genstartsekvensen.