Visas inte Cast-knappen?

Hittar du inte Cast-knappen i verktygsfältet i Chrome på din laptop eller stationära dator? Här följer några felsökningssteg:

1. Kontrollera att webbläsaren Chrome är uppdaterad.
  2. Kontrollera att datorn är ansluten till samma wifi-nätverk som Chromecast-enheten.
  3. Du hittar Cast-knappen bland Fler alternativ. Om du har många tillägg i webbläsaren kan Cast-knappen finnas bland Fler knappar. Utöka området med tilläggsknappar genom att klicka på Mer More menu följt avSpara och dela följt av Casta …
    Obs!
    Du kan lägga tillbaka Cast-knappen i verktygsfältet genom att högerklicka på knappen och sedan klicka på Spara i verktygsfältet.
  4. Cast-knappen försvinner när du återställer Chrome-inställningarna. Du kanske har fått en uppmaning om att återställa webbläsaren Chrome till standardinställningarna. Cast-knappen försvinner om du klickar på Återställ. Återställ Cast-knappen genom att fästa Cast-knappen i verktygsfältet i Chrome
  5. Cast-knappen har tagits bort. Återställ Cast-knappen genom att fästa Cast-knappen i verktygsfältet i Chrome