Visas inte Cast-knappen?

Hittar du inte Cast-knappen i verktygsfältet i Chrome? Oroa dig inte – den är inte borta för alltid. Här följer några felsökningssteg:

1. Kontrollera att webbläsaren Chrome är uppdaterad.
  2. Kontrollera att datorn är ansluten till samma Wi-Fi-nätverk som Chromecast-enheten.
  3. Cast-knappen finns i det dolda området.  Om du har många tillägg kan Cast-knappen finnas i det dolda området för ikoner. Expandera fältet för tilläggsikoner genom att klicka på inställningsmenyn i Chrome More menu högst upp till höger i webbläsaren. Cast-knappen finns kanske där. Obs! Du kan återställa Cast-knappen till verktygsfältet genom att högerklicka på knappen och sedan klicka på Spara i verktygsfältet.
  4. Cast-knappen försvann när standardinställningarna återställdes i Chrome. Kanske visades en uppmaning att återställa standardinställningarna i Chrome. Cast-knappen försvinner om du trycker på Återställ. Återställ Cast-knappen genom att fästa Cast-knappen i verktygsfältet i Chrome
  5. Cast-knappen togs bort. Återställ Cast-knappen genom att fästa Cast-knappen i verktygsfältet i Chrome