Finner du ikke cast-ikonet?

Finner du ikke cast-ikonet i Chrome-verktøyraden? Bare slapp av – det er ikke borte for alltid. Her er noen feilsøkingstrinn:

1. Sjekk at Chrome-nettleseren er oppdatert.
  2. Sjekk at datamaskinen er koblet til samme Wi-Fi-nettverk som Chromecast-enheten.
  3. Cast-ikonet er i overløpsområdet.  Hvis du har flere utvidelser i nettleseren, kan det hende cast-ikonet er i overløpsområdet. Vis området for utvidelsesikonene ved å klikke på Innstillinger-menyen i Chrome More menu øverst til høyre i nettleseren, og se om du finner cast-ikonet der. Merk: Du kan gjenoprette cast-ikonet på verktøyraden ved å høyreklikke på det og klikke på Behold i verktøyraden.
  4. Cast-ikonet ble borte etter at Chrome-innstillingene ble tilbakestilt. Du har kanskje sett en melding i Chrome der du ble bedt om å tilbakestille nettleserinnstillingene til fabrikkstandard. Hvis du klikker på Tilbakestill når dette skjer, forsvinner cast-ikonet. Du kan gjenopprette det ved å feste cast-ikonet til Chrome-verktøyraden
  5. Cast-ikonet er fjernet. Du kan gjenopprette det ved å feste cast-ikonet til Chrome-verktøyraden