Ontbreekt het Cast-icoon?

Kunt u het Cast-icoon niet vinden op de Chrome-werkbalk? Maak u geen zorgen: het Cast-icoon is niet voor altijd verdwenen. Hier volgen enkele stappen om het probleem te verhelpen:

1. Zorg ervoor dat de Chrome-browser up-to-date is.
  2. Zorg ervoor dat uw laptop/computer is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als uw Chromecast-apparaat.
  3. Het Cast-icoon bevindt zich in het overloopgebied.  Als u meerdere extensies in uw browser heeft geïnstalleerd, wordt het Cast-icoon mogelijk weergegeven in het overloopgebied voor pictogrammen. Vouw het gedeelte voor extensiepictogrammen uit door op het menu Instellingen More menu van Chrome te klikken in de rechterbovenhoek van uw browser. Kijk of u het Cast-icoon daar kunt vinden. Opmerking: U kunt het Cast-icoon terugzetten op de werkbalk door met de rechtermuisknop op het icoon te klikken en op In werkbalk houden te klikken.
  4. Het Cast-icoon verdween nadat u de Chrome-instellingen heeft gereset. U heeft mogelijk een melding in Chrome gezien waarin u werd gevraagd de browserinstellingen te resetten naar de fabrieksinstellingen. Als u op Resetten klikt, verdwijnt het Cast-icoon. U kunt het Cast-icoon herstellen door het Cast-icoon vast te zetten op de Chrome-werkbalk
  5. Het Cast-icoon is verwijderd. U kunt het Cast-icoon herstellen door het Cast-icoon vast te zetten op de Chrome-werkbalk