Ontbreekt het Cast-icoon?

Kun je het Cast-icoon niet vinden op de Chrome-werkbalk op je desktop of laptop? Hier volgen een paar stappen om het probleem te verhelpen:

1. Zorg dat de Chrome-browser up-to-date is.
  2. Zorg dat je laptop of computer is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je Chromecast-apparaat.
  3. Het Cast-icoon bevindt zich in het overloopgebied. Als je meerdere extensies in je browser hebt, bevindt het Cast-icoon zich misschien in het overloopgebied voor knoppen. Vouw het overloopgebied voor knoppen uit door klikken op Meer More menu en danOpslaan en delen en dan Casten.
    Opmerking:
    Je kunt het Cast-icoon herstellen op de werkbalk door er met de rechtermuisknop op te klikken en dan op In werkbalk houden te klikken.
  4. Het Cast-icoon verdwijnt als je de Chrome-instellingen reset. Je hebt misschien een prompt in Chrome gezien waarin je wordt gevraagd de browserinstellingen te resetten naar de fabrieksinstellingen. Als je op Resetten klikt, verdwijnt het Cast-icoon. Je kunt het Cast-icoon herstellen door het Cast-icoon vast te zetten op de Chrome-werkbalk.
  5. Het Cast-icoon is verwijderd. Je kunt het Cast-icoon herstellen door het Cast-icoon vast te zetten op de Chrome-werkbalk.