Eikö Cast-painiketta näy?

Eikö Cast-painiketta näy tietokoneella tai kannettavalla Chromen yläpalkissa? Tässä muutamia ohjeita ongelmatilanteisiin:

1. Varmista, että Chrome-selain on päivitetty uusimpaan versioon.
  2. Varmista, että tietokone on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon Chromecast-laitteen kanssa.
  3. Cast-painike on kuvakealueen jatkoalueella. Jos selaimeesi on asennettu useita laajennuksia, Cast-painike voi olla painikkeen ylivuotoalueella. Laajenna laajennuspainikealue klikkaamalla Lisää More menu ja sitten Tallenna ja jaa ja sitten Cast…
    Huom.
    Voit palauttaa Cast-painikkeen yläpalkkiin klikkaamalla sitä kakkospainikkeella ja valitsemalla Pidä yläpalkissa.
  4. Cast-painike katoaa, kun nollaat Chromen asetukset. Chrome on saattanut kehottaa sinua palauttamaan selaimen tehdasasetukset. Kun klikkaat Palauta, Cast-painike katoaa näkyvistä. Palauta painike kiinnittämällä Cast-painike Chromen yläpalkkiin
  5. Cast-painike on poistettu. Palauta painike kiinnittämällä Cast-painike Chromen yläpalkkiin