Mangler Cast-knappen?

Kan du ikke finde Cast-knappen på værktøjslinjen i Chrome? Bare rolig, den er ikke slettet permanent. Her er en vejledning til fejlfinding:

1. Sørg for, at Chrome-browseren er opdateret.
  2. Sørg for, at din computer er sluttet til det samme Wi-Fi-netværk som din Chromecast-enhed.
  3. Cast-knappen kan findes ved at udvide området.  Hvis du har flere udvidelser i din browser, vises Cast-knappen muligvis ved at udvide det viste område. Udvid området med ikoner for udvidelser ved at klikke på menuen Indstillinger More menu øverst til højre i Chrome-browseren for at se, om du kan finde Cast-knappen der. Bemærk! Du kan gendanne Cast-knappen på værktøjslinjen ved at højreklikke på knappen og klikke på Behold på værktøjslinjen.
  4. Cast-knappen forsvandt efter nulstilling af Chrome-indstillingerne. Du er måske blevet bedt om at gendanne standardindstillingerne i Chrome-browseren. Cast-knappen forsvinder, hvis du klikker på Nulstil. Gendan Cast-knappen ved at fastgøre Cast-knappen til værktøjslinjen i Chrome
  5. Cast-knappen blev fjernet. Gendan Cast-knappen ved at fastgøre Cast-knappen til værktøjslinjen i Chrome