Chromecast-kompatible websites og casting af en fane

Nogle websites er Chromecast-kompatible, så de leverer den optimale underholdningsoplevelse. På nuværende tidspunkt er Google Play Musik, iHeartRadio,  Rdio og Plex Chromecast-kompatible, og vi tilføjer hele tiden flere Chromecast-kompatible websites.

Hvordan kan man vide, om et website er Chromecast-kompatibelt?

Du kan se Cast-knappen Inactive cast extension i videoafspilleren på websitet. Hvis et website ikke er Chromecast-kompatibelt, kan du bruge fanen til at se indholdet ved hjælp af din Chromecast Audio-enhed.

Fordele ved at bruge et Chromecast-kompatibelt website

Hvis et website er Chromecast-kompatibelt, er der en række fordele ved at bruge de kontrolelementer, der er på websitet, fremfor blot at caste fanen med det pågældende website. Disse fordele omfatter:

• Højere kvalitet: Chromecast-kompatible websites kan levere indhold af høj kvalitet, som er bedst til visning på et fjernsyn. Dette betyder ofte, at du får et billede i 1080p HD, og noget indhold fås også med 5.1 surroundsound (hvis dette understøttes af dit fjernsyn eller din modtager). Når du caster en fane, er du begrænset til en maksimal opløsning på 720p (hvis dette understøttes af din computer).
  • Batteritid og belastning af computeren: Chromecast-kompatible websites afspilles direkte på Chromecast og belaster ikke din computer. Når du caster en fane, bruger din computer masser af strøm. Denne funktion understøttes derfor ikke på alle computere.
  • Uafhængig afspilning: Når der afspilles fra et Chromecast-kompatibelt website, kan du slukke computeren eller slå skærmen ned. Ved faneprojektion skal din computer være tændt, mens du caster.

Hvis du allerede er i gang med at caste en fane, når du går ind på et Chromecast-kompatibelt website, vil websitet normalt automatisk forsøge at skifte fra casting af en fane til en mere optimal brug.

Det er stadig meget nyttigt at kunne caste en fane i forbindelse med websites, der ikke er Chromecast-kompatible. Når du ser Cast-knappen i videoafspilleren på et website, bør du dog først og fremmest bruge den.