Bruk av Chromecast Audio med Chrome

Bare noen få enkle trinn må til før du kan begynne å caste lyd fra datamaskiner som kjører Chrome. Når du er ferdig, kan du spille av musikk gjennom høyttalerne fra nesten alle nettsteder – blant annet Chromecast-kompatible nettsteder som YouTube Music, iHeartRadio med flere.

Sånn konfigurerer du casting fra Chrome

1. Last ned Chrome hvis den ikke er installert allerede.
  2. Sørg for at du bruker den nyeste versjonen av Chrome. Hvis du er usikker, kan du se her for å finne ut hvordan du installerer Chrome-oppdateringer.
  3. Vi anbefaler at du fester cast-ikonet til Chrome-verktøyraden, selv om det ikke er nødvendig.
  4. Sørg for at datamaskinen er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som Chromecast Audio-enheten.

Sånn caster du lyd fra Chrome

Du kan caste innhold fra Chrome på flere måter. Alternativ 1: fra cast-ikonet
  1. Hvis du har festet cast-ikonet til verktøyraden, klikker du på cast-ikonet Inactive cast extension på Chrome-verktøyraden øverst til høyre i nettleseren.
  2.  Velg enheten du vil caste til.
Alternativ 2: fra Chromecast-kompatible nettsteder
For nettsteder som youtube.com:
  1. Åpne et Chromecast-kompatibelt nettsted, for eksempel youtube.com.
  2. Nederst til høyre i videospilleren klikker du på cast-ikonet Inactive cast extension . Merk: Det kan hende at cast-ikonet er et annet sted på enkelte Chromecast-kompatible nettsteder.
  3. Velg enheten du vil caste til.
Alternativ 3: fra Innstillinger-menyen i Chrome
  1. Naviger til Innstillinger-menyen i Chrome More menu på Chrome-verktøyraden øverst til høyre i nettleseren > klikk på «Cast».
    Cast from Chrome
  2. Velg enheten du vil caste til.
Alternativ 4: fra nettsider i Chrome
  1. Åpne en fane i Chrome-nettleseren.
  2. Høyreklikk (Kontroll + klikk på Mac) på nettsiden > klikk på Cast.
  3. Velg enheten du vil caste til.