Brug af Chromecast Audio med Chrome

Det kræver kun nogle få trin, så kan du begynde at caste lyd fra computere med Chrome. Når du har gennemgået disse trin, kan du afspille musik på dine højttalere fra stort set alle websites, herunder Chromecast-kompatible websites som YouTube Musik, iHeartRadio og mange flere.

Sådan konfigurerer du casting fra Chrome

1. Hvis du ikke allerede har Chrome, skal du først downloade Chrome
  2. Sørg for, at du har den nyeste version af Chrome. Hvis du har problemer, kan du her læse, hvordan du henter Chrome-opdateringer.
  3. Selvom det ikke er påkrævet, anbefaler vi, at du fastgør Cast-knappen til værktøjslinjen i Chrome.
  4. Sørg for, at din computer er sluttet til det samme Wi-Fi-netværk som din Chromecast Audio-enhed.

Casting af lyd fra Chrome

Der er flere måder, du kan caste indhold fra Chrome på. Valgmulighed 1. Via Cast-knappen
  1. Hvis du har fastgjort Cast-knappen til din værktøjslinje, skal du klikke på Cast-knappen Inactive cast extension på værktøjslinjen øverst til højre i din Chrome-browser.
  2.  Vælg den enhed, du vil caste til.
Valgmulighed 2. Via et Chromecast-kompatibelt website
Via websites som youtube.com:
  1. Åbn et Chromecast-kompatibelt website, f.eks. youtube.com.
  2. Klik på Cast-knappen Inactive cast extension  nederst til højre i videoafspilleren. Bemærk! Cast-knappen kan være placeret andre steder på visse Chromecast-kompatible websites.
  3. Vælg den enhed, du vil caste til.
Valgmulighed 3. Via menuen Indstillinger i Chrome
  1. Gå til menuen Indstillinger i Chrome More menu på værktøjslinjen øverst til højre i Chrome-browseren > klik på "Cast...".
    Cast from Chrome
  2. Vælg den enhed, du vil caste til.
Valgmulighed 4. Via en webside i Chrome
  1. Åbn en fane i Chrome-browseren.
  2. Højreklik (Ctrl+klik på en Mac) på websiden > klik på Cast...
  3. Vælg den enhed, du vil caste til.
Har du brug for mere hjælp? Nedenfor kan du se relaterede spørgsmål fra vores hjælpeforum. Bemærk! Du kan i øjeblikket kun få hjælp på engelsk.