Cast lyd fra Android-enheter med Google Home-appen

Cast musikk, spillelister, podcaster og annet fra Android-telefoner og -nettbrett til høyttalerne. Hør akkurat den samme lyden som på mobilenheten din – men via høyttalere med skikkelig kvalitet, så du hører godt i hele rommet eller huset.

Kom i gang

• Alle enheter som kjører Android 8.0 eller nyere (for kontroller i Google Home-appen) har støtte for casting. Merk: Det kan hende at noen Android-enheter ikke har nok strøm til å gi en optimalisert Cast-opplevelse.
  • Sørg for at du ikke har slått på «strømsparingsmodus» på Android-enheten du vil bruke. Denne funksjonen begrenser enhetens prosessorkraft og kan påvirke ytelsen når du caster lyd.
  • Viktig: Du må slå på «Mikrofon»-tillatelsen i appen Google Play-tjenester før du kan bruke «Cast skjerm/lyd»-funksjonen med Chromecast Audio. Hvis denne tillatelsen er slått av, blir Cast lyd-økten umiddelbart koblet fra når du prøver å koble til.
    • Slik slår du på mikrofontillatelser:
      1. Trykk på Innstillinger Innstillinger-app på Android-enheten.
      2. Rull ned, og trykk på Apper etterfulgt av Google Play Tjenester etterfulgt av Tillatelser.
      3. Se etter «Mikrofon», og dra glidebryteren til På .

Merk: Casting av lyd fra Android støttes ikke på enheter med iOS eller Windows.

Cast lyden fra Android-enheten din

1. Sørg for at enheten er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som Chromecast Audio eller høyttaleren med Chromecast innebygd.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  4. Trykk på Cast lyden etterfulgt av Cast lyden.

Juster volumet når du caster lyd fra Android-enheter

1. Åpne Google Home-appen .
  2. For å justere volumet, trykk på Medier .

Slutt å caste lyden fra Android-enheten

1. Sørg for at enheten er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som Chromecast Audio eller høyttaleren med Chromecast innebygd.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk og hold på feltet for enheten etterfulgt av Stopp castingen .