Need help? Contact the Chromecast Support Team for assistance.

Cast din Android-lyd ved hjælp af Google Home-appen

Cast alle dine foretrukne playlister og podcasts, din yndlingsmusik og meget mere fra din Android-enhed til dine højttalere. Hør dit lydindhold præcis som på din mobilenhed, bare i hele rummet eller hele huset ved hjælp af dine kvalitetshøjttalere.

Kom godt i gang

• Du kan caste din Android-lyd på enheder, der kører Android 5.0 eller nyere. Bemærk! Nogle enheder er optimeret til at caste lyd, så din oplevelse kan variere.
  • Sørg for, at "strømsparetilstand" ikke er aktiveret på din Android-enhed. Det kan begrænse din enheds processorkraft, hvilket kan påvirke, hvor godt funktionen Cast lyd fungerer.
  • Vigtigt! Mikrofontilladelsen i appen Google Play-tjenester skal være aktiveret, før funktionerne "Cast skærm" og "Cast lyd" kan bruges sammen med Chromecast Audio. Hvis denne tilladelse ikke er aktiveret, afbrydes sessionen Cast lyd med det samme, når du forsøger at oprette forbindelse.
    • Sådan aktiverer du mikrofontilladelser:
      1. Tryk på Indstillinger  på din Android-enhed.
      2. Rul ned, og tryk på Apps og så Google Play-tjenester og så Tilladelser.
      3. Find "Mikrofon", og skub skyderen til positionen Til .

Bemærk! Funktionen til at caste din Android-lyd understøttes ikke på iOS- eller Windows-enheder.

Cast lyden fra din Android-enhed

1. Sørg for, at din mobiltelefon eller tablet er på samme Wi-Fi-netværk som din Chromecast Audio eller højttaler med indbygget Chromecast.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryk på din enhed.
  4. Tryk på Cast min lyd og så Cast lyd.

Sådan justerer du lyden, når du caster din Android-lyd

1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Tryk på din enhed.
  3. Juster lydstyrken.

Stop med at caste lyden fra din Android-enhed

1. Sørg for, at din mobiltelefon eller tablet er på samme Wi-Fi-netværk som din Chromecast Audio eller højttaler med indbygget Chromecast.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryk på din enhed og så Stop cast .