Sådan konfigurerer du delefunktionen til Chromecast Audio

Har du gæster? Delefunktionen gør det nemmere for dine venner at caste deres foretrukne medier til din Chromecast Audio fra en mobilenhed uden at oprette forbindelse til dit Wi-Fi-netværk.

Trin 1. Værten konfigurerer delefunktionen

Som vært kan du holde din adgangskode hemmelig. Dine gæster kan caste fra deres mobilenheder, så længe de er i samme rum som din Chromecast Audio-enhed.

Sådan konfigurerer du delefunktionen:

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk som din Chromecast Audio.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  3. Tryk på din Chromecast Audio-enhed.
  4. Tryk på Indstillinger  øverst til højre.
  5. Rul ned til  "Enhedsindstillinger", og tryk derefter på Delefunktion.
  6. Slå Delefunktion til eller fra.

Trin 2. Gæsterne opretter forbindelse til delefunktionen

​Som gæst kan du caste indhold uden at have forbindelse til værtens Wi-Fi-netværk. Bemærk! Du skal have forbindelse til internettet. Dette kan være via et andet Wi-Fi-netværk eller din mobildataforbindelse

1. Åbn en Chromecast-kompatibel app, og tryk på Cast-knappen Active cast extension.
  2. Vælg Enhed i nærheden, og følg anvisningerne for at oprette forbindelse.
  3. Hvis lydparringen ikke lykkes, skal du indtaste den firecifrede pinkode, som du har fået af din vært. Se nedenstående vejledning i, hvordan værten finder pinkoden.

Sådan finder du pinkoden til delefunktionen

Det kræver en firecifret pinkode at oprette forbindelse til en Chromecast Audio i delefunktion. Når en enhed i nærheden forsøger at oprette forbindelse, overfører Chromecast Audio automatisk den pågældende pinkode med korte lydtoner, som ikke kan høres. Hvis lydparringen mislykkes, får din gæst mulighed for at oprette forbindelse manuelt ved at indtaste den firecifrede pinkode.

1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Tryk på din Chromecast Audio-enhed.
  3. Tryk på Indstillinger  øverst til højre.
  4. Rul ned til  "Enhedsindstillinger" Delefunktion.
  5. Du finder pinkoden under Delefunktion. Giv pinkoden til dine gæster, så de kan indtaste den manuelt, når de forsøger at oprette forbindelse.

Vigtigt!

Konfiguration:

Værter og gæster, der bruger delefunktionen, kan:

• Oprette (dvs. aktivere og deaktivere) delefunktionen på en hvilken som helst mobilenhed, der understøtter Google Home-appen

Casting:

En gæst, der bruger delefunktionen kan:

• I Android:
    • Caste indhold via Android 4.3 eller nyere på Google Home-enheder
  • I iOS
    • Caste indhold via iOS 8 eller nyere
    • Bemærk!
      • Nogle iOS-apps understøtter muligvis ikke delefunktionen.
      • Bluetooth skal aktiveres, før du kan caste indhold via delefunktionen

Delefunktionen er en tilvalgsfunktion, som du til enhver tid kan deaktivere i indstillingerne for Google Home-enheden. Du kan få adgang til og administrere (aktivere eller deaktivere) delefunktionen i Google Home-appen på din Android- eller iOS-enhed.

Indstillingerne for delefunktionen nulstilles, når du foretager en gendannelse af fabriksindstillingerne på din Google Home-enhed.