Sådan konfigurerer du delefunktionen til Chromecast Audio

Har du gæster på besøg? Delefunktionen gør det nemmere for dine venner at caste deres foretrukne medier til din Chromecast Audio fra en mobilenhed uden at oprette forbindelse til dit Wi-Fi-netværk.

Trin 1. Værten konfigurerer delefunktionen

Som vært kan du holde din adgangskode hemmelig. Dine gæster kan caste fra deres mobilenheder, så længe de er i samme rum som din Chromecast Audio-enhed.

Sådan konfigurerer du delefunktionen:

1. Din telefon eller tablet skal være tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk som din Chromecast Audio, før du kan konfigurere eller administrere indstillingerne for delefunktionen.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  3. Tryk på Enheder Devices øverst til højre på startskærmen for at se dine tilgængelige Chromecast Audio-enheder.
  4. Log ind med en Google-konto, hvis du ikke allerede har gjort det.
  5. Tryk på enhedskortmenuen Menu > Delefunktion øverst til højre på den enhed, hvor du vil konfigurere delefunktionen.
  6. Slå delefunktionen Til eller Fra ved at skubbe skyderen On.

Trin 2. Gæsterne opretter forbindelse til delefunktionen

​Som gæst kan du caste indhold uden at have forbindelse til værtens Wi-Fi-netværk. Bemærk! Du skal have forbindelse til internettet, enten via et andet Wi-Fi-netværk eller din mobildataforbindelse

1. Åbn en Chromecast-kompatibel app, og tryk på Cast-knappen Active cast extension.
  2. Vælg Enhed i nærheden, og følg anvisningerne for at oprette forbindelse.
  3. Hvis lydparringen ikke lykkes, skal du indtaste den firecifrede pinkode, som du har fået af din vært. Se nedenstående vejledning i, hvordan værten finder pinkoden.

Sådan findes pinkoden til delefunktionen

Det kræver en firecifret pinkode at oprette forbindelse til en Chromecast Audio i delefunktion. Når en enhed i nærheden forsøger at oprette forbindelse, overfører Chromecast Audio automatisk den pågældende pinkode med korte lydtoner, som ikke kan høres. Hvis lydparringen mislykkes, får din gæst mulighed for at oprette forbindelse manuelt ved at indtaste den firecifrede pinkode.

Værten kan finde pinkoden til delefunktionen to steder:

På enhedskortet
  1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Tryk på Enheder Devices øverst til højre på startskærmen for at se dine tilgængelige Chromecast Audio-enheder.
  3. Find det enhedskort, som du skal bruge finde pinkoden til.
  4. Du finder pinkoden neden under enhedens navn. Giv pinkoden til dine gæster, så de kan indtaste den manuelt, når de forsøger at oprette forbindelse.
I enhedsindstillingerne
  1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Tryk på Enheder Devices øverst til højre på startskærmen for at se dine tilgængelige Chromecast Audio-enheder.
  3. Øverst til højre på det enhedskort, som du vil finde pinkoden til, skal du trykke på enhedskortmenuen Menu > Delefunktion.
  4. Du finder pinkoden neden under "Til". Giv pinkoden til dine gæster, så de kan indtaste den manuelt, når de forsøger at oprette forbindelse.

Bemærk!

Konfiguration:

Værter og gæster, der bruger delefunktionen, kan:

• Oprette (dvs. aktivere og deaktivere) delefunktionen på en hvilken som helst mobilenhed, der understøtter Google Home-appen.

Casting:

En gæst, der bruger delefunktionen kan:

• I Android:
    • Caste indhold via Android 4.3 eller nyere på Google Home-enheder
  • I iOS
    • Caste indhold via iOS 8 eller nyere
    • Bemærk! Du skal aktivere Bluetooth for at caste indhold via delefunktionen

Delefunktionen er en tilvalgsfunktion, som du til enhver tid kan slå fra i indstillingerne for Google Home-enheden. Du kan få adgang til og administrere (aktivere eller deaktivere) delefunktionen i Google Home-appen på din Android- eller iOS-enhed.

Indstillingerne for delefunktionen nulstilles, når du gendanner fabriksdataene på din Google Home.