Äänten striimaus Chromecast-yhteensopivista sovelluksista kaiuttimiin

Monet Chromecast-yhteensopivat sovellukset tukevat striimausta Chromecast Audioon tai Chromecast Built-In ‑kaiuttimiin. Tarjolla on sisältöä moneen makuun: voit striimata musiikkia, radiokanavia, podcasteja ja paikallista sisältöä.

Tutustu Chromecast-yhteensopiviin sovelluksiin, jotka toimivat audiolaitteesi kanssa. :Niitä ovat esimerkiksi Google Play Musiikki, Spotify, Pandora, iHeartRadio, TuneIn Radio, Deezer, Rhapsody, Napster, NPROne, BeyondPod ja monet muut. Eikun striimaamaan!

Chromecast-yhteensopivat sovellukset vaihtelevat maittain. Katso asuinmaassasi tarjolla olevat sovellukset: Chromecast-yhteensopivat sovellukset.
Ennen striimauksen aloittamista
  1. Mobiililaitteen, tabletin tai tietokoneen on oltava yhteydessä Wi-Fi-verkkoon toimiakseen. Laitteen on oltava samassa Wi-Fi-verkossa Chromecast Audion tai Chromecast Built-in ‑kaiuttimien kanssa.
  2. Tarvitset Chromecast-yhteensopivan sovelluksen uusimman version. Voit tarkistaa käytössä olevan sovellusversion ja saatavilla olevat päivitykset Google Play Kaupassa tai Apple App Storessa.
Striimaus Chromecast-yhteensopivista sovelluksista audiolaitteeseen

Näin striimaat audiolaitteeseen mobiililaitteesta tai tabletista:

1. Avaa Chromecast-yhteensopiva sovellus.
  2. Kosketa näytön oikeassa yläkulmassa olevaa Cast-painiketta Inactive cast extension .
  3. Valitse kaiutin. Cast-painikkeen väri vaihtuu Active cast extension, kun yhteys on muodostettu.
  4. Kun yhteys on muodostettu, voit striimata musiikkia, radiokanavia ja podcasteja suoraan audiolaitteeseen.
Striimattavan sisällön löytäminen

Voit myös katsoa listan Chromecast-yhteensopivista sovelluksista ja saatavilla olevasta sisällöstä.

Jos kodissasi on käytössä kaksi tai useampi erillistä verkkoa, Android-laitteesi saattaa vaihtaa verkosta toiseen automaattisesti signaalin vahvuuden perusteella. Tämä voi vaikuttaa Cast-painikkeen näkymiseen sovelluksissa.

Voit estää verkon automaattiset vaihdot Android-laitteen Wi-Fi-asetuksista "unohtamalla" muut Wi-Fi-verkot, niin Android-laitteesi pysyy samassa verkossa Chromecast tai Chromecast Built-In ‑television kanssa.

Jos Chromecast-yhteensopivan sovelluksen käytössä esiintyy ongelmia, tutustu Chromecast Audion ongelmankorjausvinkkeihin

Mac OS ja OS X ovat Apple Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Windows on Microsoft Inc:n rekisteröity tavaramerkki. iOS on Cisco Inc:n rekisteröity tavaramerkki. Netflix-logo on Netflix, Inc:n tavaramerkki. Netflix on saatavilla tietyissä maissa. Saat lisätietoja osoitteesta www.netflix.com.