Cast lyd til dine højttalere fra Google Cast-kompatible apps

Google Cast-kompatible apps varierer fra land til land. Du kan få flere oplysninger om tilgængelige apps i dit land ved at gå til Google Cast-kompatible apps.

Mange Google Cast-kompatible apps understøtter casting til din Chromecast Audio. Der er noget for enhver smag, f.eks. streaming af musik, radiokanaler, podcasts og afspilning af lokalt indhold.

Find Google Cast-kompatible apps, der fungerer sammen med din lydenhed, f.eks.: Google Play Musik, Spotify, Pandora, iHeartRadio, TuneIn Radio, DeezerRhapsody, Napster, NPROneBeyondPod og mange flere. Lad os komme i gang med at caste.

Før du begynder at caste:
  1. Din mobilenhed skal være tilsluttet et Wi-Fi-netværk for at fungere. Bemærk! Hvis du vil give gæster mulighed for at caste uden at være tilsluttet dit Wi-Fi-netværk, skal du læse Sådan konfigurerer du delefunktionen
  2. Den mobilenhed, tablet eller computer, du bruger til at caste, skal være på det samme Wi-Fi-netværk som din Chromecast Audio.
  3. Du skal køre den nyeste version af den Google Cast-kompatible app. Du kan altid kontrollere, om du har den nyeste version, ved at gå til Google Store eller Apple App Store og se, om der er opdateringer til appen.
Cast fra Google Cast-kompatible apps til din lydenhed:

Sådan caster du til din lydenhed fra din smartphone eller tablet:

1. Åbn en Google Cast-kompatibel app.
  2. Tryk på Cast-knappen Inactive cast extension øverst til højre.
  3. Vælg din højttaler. Cast-knappen skifter farve Active cast extension, så du ved, at du har forbindelse.
  4. Når der er oprettet forbindelse, kan du caste musik, radiokanaler og podcasts direkte til din lydenhed.
Sådan finder du nyt indhold, du kan caste:

Der er en masse godt indhold fra dine foretrukne Cast-kompatible apps, og vi ønsker ikke, at du går glip af en eneste god sang eller podcast.

Tryk på fanen Find i Google Home-appen for at gennemse indholdet og finde nyt tilgængeligt indhold i de Cast-kompatible apps, som du endnu ikke har installeret. Få flere oplysninger om, hvordan du finder nyt indhold. Du kan også besøge vores website for at se en liste over alle Cast-kompatible apps og tilgængeligt indhold.

Hvis der er to eller flere isolerede netværk til rådighed i dit hjem, skifter din Android-enhed muligvis automatisk mellem netværkene alt efter signalstyrken. Dette kan påvirke, om du kan se Cast-ikonet i dine apps eller ej.

For at undgå automatisk netværksskift kan Android-brugere gå til Wi-Fi-indstillingerne på enheden og glemme "Netværk B" for at sikre, at Android-enheden har forbindelse til det samme "Netværk A" som Chromecast-enheden.

Hvis du har problemer med en Google Cast-kompatibel app, kan du prøve vores fejlfindingstips til Chromecast Audio.

Mac OS og OS X er registrerede varemærker tilhørende Apple Inc. Windows er et registreret varemærke tilhørende Microsoft Inc. iOS er et varemærke eller registreret varemærke tilhørende Cisco Inc. Netflix-logoet er et varemærke tilhørende Netflix, Inc. Netflix er tilgængeligt i udvalgte lande. Der kræves medlemskab med ubegrænset streaming. Få flere oplysninger på www.netflix.com.