Hvordan fungerer Delefunktion?

Når delefunktionen er aktiveret, udsender Chromecast et særligt Wi-Fi-signal. Når en Chromecast-kompatibel app åbnes på din gæsts mobilenhed, registrer enheden tilstedeværelsen af det særlige Wi-Fi-signal og viser Cast-ikonet i applikationen. Når der trykkes på Cast-ikonet, vises en mulighed for at caste til en "Enhed i nærheden".

Din Chromecast genererer derefter en tilfældig firecifret pinkode, der er nødvendig for at caste til den via delefunktionen. Når en enhed i nærheden forsøger at oprette forbindelse, overfører Chromecast automatisk den pågældende pinkode med korte lydtoner, som ikke kan høres. Hvis lydparringen mislykkes, vil din gæst få mulighed for at oprette forbindelse manuelt ved at indtaste den firecifrede pinkode, som du finder i Google Home-appen.

Få flere oplysninger om pinkoden til delefunktionen.