I förpackningen

Förutom Chromecast Audio-enheten medföljer en analog 3,5 mm stereosladd, en USB-strömsladd och en nätadapter. Det är viktigt att du bara använder de sladdar som finns i Chromecast Audio-förpackningen. Andra sladdar kanske inte fungerar.

What's in the box?
  1. Chromecast Audio: Kopplas in i ett högtalarsystem som har en AUX- eller Line in-port med medföljande ljudsladd (2). Chromecast Audio använder Wi-Fi-nätverket för att strömma ljud från internet för uppspelning i det befintliga högtalarsystemet. Chromecast Audio styrs från enheter i samma Wi-Fi-nätverk, till exempel mobilenheter, surfplattor eller datorer, och strömförsörjningen sker via USB-sladden och den medföljande nätadaptern (3 och 4).
  2. Ljudsladd: Ansluter Chromecast Audio till högtalarsystem som har stöd för AUX- och Line in-anslutningar via en vanlig 3,5-millimetersport. Högtalarsystem med RCA-ingångar och optiska digitala ingångar stöds, men sladdarna som krävs säljs separat.
  3. USB-strömsladd: Förser Chromecast Audio med ström. Anslut ena änden till Chromecast Audio och den andra till nätadaptern (4).
  4. Nätadapter: Används med USB-strömsladden (3) för att förse Chromecast Audio (1) med ström.

Om det uppstår problem hittar du förmodligen lösningen i felsökningstipsen för Chromecast Audio.