Wat zit er in de verpakking?

In de verpakking vindt u de Chromecast Audio, een stereo analoge audiokabel van 3,5 mm, een USB-voedingskabel en een netvoedingsadapter. Het is belangrijk dat u alleen de met de Chromecast Audio meegeleverde kabels gebruikt. Andere kabels werken mogelijk niet.

What's in the box?
  1. Chromecast Audio: sluit deze met de bijgesloten audiokabel (nr. 2) aan op een speakersysteem met een AUX-ingang of line-ingang. De Chromecast Audio gebruikt uw bestaande wifi-netwerk om audio van internet te streamen naar uw audiosysteem. De Chromecast Audio wordt bediend via apparaten binnen hetzelfde wifi-netwerk, zoals mobiele apparaten, tablets of computers, en wordt van stroom voorzien via de meegeleverde USB-kabel en adapter (nr. 3 en 4).

2. Audiokabel: hiermee sluit u de Chromecast Audio met een standaard mini-jackaansluiting aan op een audiosysteem met AUX-of line-ingang. Aansluiting op RCA-ingangen en optische digitale ingangen is ook mogelijk. De kabels hiervoor zijn afzonderlijk verkrijgbaar.

3. USB-voedingskabel: voorziet de Chromecast Audio van stroom. Sluit het ene uiteinde aan op de Chromecast Audio en het andere uiteinde op de adapter (nr. 4).

4. Adapter: wordt in combinatie met de USB-voedingskabel (nr. 3) gebruikt om uw Chromecast Audio (nr. 1) van stroom te voorzien.

Als u problemen ondervindt, is er een grote kans dat u een oplossing vindt in onze Tips voor het oplossen van problemen met Chromecast Audio.