Mitä pakkauksessa on?

Pakkauksen sisällä on Chromecast Audio, 3,5 mm:n analoginen stereoaudiokaapeli, USB-virtajohto ja virtalähde. On tärkeää, että käytät vain Chromecast Audio -pakkaukseen sisältyviä johtoja, sillä muut johdot eivät välttämättä toimi.

What's in the box?
  1. Chromecast Audio: Chromecast Audion voi liittää mihin tahansa aux-in- tai line-in-portilla varustettuun kaiutinjärjestelmään pakkauksen mukana tulevalla audiokaapelilla (#2). Chromecast Audio suoratoistaa ääntä internetistä olemassa olevaan kaiutinjärjestelmääsi Wi-Fi-verkkosi avulla. Chromecast Audiota säädetään samassa Wi-Fi-verkossa olevilla laitteilla, kuten mobiililaitteilla, tableteilla tai kannettavilla tietokoneilla, ja se saa virtaa USB-johdon (#3) sekä pakkauksen mukana tulevan virtalähteen (#4) kautta.
  2. Audiokaapeli: Liittää Chromecast Audion aux-in- tai line-in-liitännällä varustettuun kaiutinjärjestelmään tavallisen 3,5 mm:n portin kautta. Tuemme myös RCA-liitännällä ja optisella digitaalisella liitännällä varustettuja kaiutinjärjestelmiä, mutta näiden kokoonpanojen edellyttämät kaapelit myydään erikseen.
  3. USB-virtajohto: Tuo virtaa Chromecast Audioon. Toinen pää liitetään Chromecast Audioon ja toinen virtalähteeseen (#4).
  4. Virtalähde: Tuo virtaa Chromecast Audioon (#1) USB-virtajohdon (#3) kautta.

Jos sinulla on ongelmia, löydät ratkaisun todennäköisesti tutustumalla Chromecast Audion vianetsintävinkkeihin.