I æsken

I æsken finder du en Chromecast, et 3,5 mm analogt stereolydkabel, et USB-strømkabel og en strømforsyning. Det er vigtigt kun at bruge de kabler, der medfølger i æsken med din Chromecast Audio. Andre kabler fungerer muligvis ikke.

What
  1. Chromecast Audio: Kan tilsluttes ethvert højttaleranlæg, der har en AUX- eller linjeindgang, ved hjælp af det medfølgende lydkabel (2). Chromecast Audio anvender dit eksisterende Wi-Fi-netværk til at streame lyd fra internettet til afspilning på dit højttaleranlæg. Chromecast Audio kan betjenes via en enhed på samme Wi-Fi-netværk, f.eks. mobilenheder, tablets eller computere, og den får strøm via USB-kablet (3) og den medfølgende strømforsyning (4).

2. Lydkabel: Slutter Chromecast Audio til højttaleranlæg, der understøtter forbindelser via AUX- og linjeindgang med en standardport på 3,5 mm. Højttaleranlæg med RCA-indgang og optisk digital indgang understøttes også, men de nødvendige kabler sælges separat.

3. USB-strømkabel: Leverer strøm til din Chromecast Audio. Slut den ene ende af kablet til din Chromecast Audio og den anden ende til strømforsyningen (4).

4. Strømforsyning: Bruges sammen med USB-strømkablet (2) til at levere strøm til din Chromecast Audio (1)

Hvis du har problemer, kan du sandsynligvis løse dem med vores fejlfindingstips til Chromecast Audio.