Nieuw: Chromecast Audio

Chromecast Audio

Met Chromecast Audio kunt u uw favoriete muziek eenvoudig van uw telefoon, tablet of laptop naar uw speakers in huis casten.

Chromecast Audio werkt met apparaten die u al heeft, zoals mobiele Android-apparaten en Android-tablets, iPhones en iPads, Windows- en Mac-laptops en de Chromebook. Tik in uw favoriete mobiele muziek-apps gewoon op het Cast-icoon om meteen muziek via de speakers af te spelen. Vervolgens kunt u de speakers overal in huis bedienen met uw telefoon. U kunt nummers zoeken, afspelen, onderbreken, aan een wachtrij toevoegen en het volume aanpassen.

Wilt u een oproep beantwoorden tijdens het casten? Geen probleem. U kunt uw telefoon gebruiken om te bellen, een game te spelen of een sms te verzenden. U kunt zelfs de kamer uitgaan zonder de afgespeelde muziek te onderbreken en zonder dat de accu van uw apparaat snel leegraakt.

Maak er een feestje van door al uw speakers in huis bij elkaar te zetten en zelfs uw vrienden en familie hun muziek te laten casten via hun eigen apparaat.

AAN DE SLAG