Uusi Chromecast Audio

Chromecast Audio

Chromecast Audion avulla voit suoratoistaa lempimusiikkiasi puhelimesta, tabletista tai kannettavalta tietokoneelta kaiuttimiisi.

Chromecast Audio toimii jo omistamiesi laitteiden kanssa: Android-mobiililaitteet ja -tabletit, iPhonet ja iPadit, kannettavat Windows- ja Mac-tietokoneet sekä Chromebook ovat kaikki yhteensopivia. Kosketa Cast-painiketta haluamassasi musiikkisovelluksessa, niin musiikin toisto kaiuttimista alkaa. Käytä sen jälkeen puhelinta kaukosäätimenä, kun haluat hakea musiikkia, keskeyttää toiston ja jatkaa sitä, lisätä musiikkia jonoon tai lisätä äänenvoimakkuutta kaikkialla kotonasi.

Haluatko vastata puheluun suoratoiston aikana? Ei hätää! Voit vastata puheluihin, pelata pelejä, lähettää tekstareita ja siirtyä toiseen huoneeseen ilman, että musiikki keskeytyy tai laitteen akku kuluu liikaa.

Voit myös ryhmittää kaikki kotisi kaiuttimet yhteen ja antaa kavereidesi ja perheenjäseniesi suoratoistaa musiikkia omilla laitteillaan. Bileet voivat alkaa!

ALOITA