Her er Chromecast Audio

Chromecast Audio

Med Chromecast Audio kan du nemt caste din yndlingsmusik fra din telefon, tablet eller computer til din højttaler.

Chromecast Audio fungerer sammen med enheder, du allerede har, herunder Android-mobilenheder og -tablets, iPhones og iPads, Windows- og Mac-computere og Chromebook. Tryk blot på Cast-knappen i en musikapp på mobilen for at starte afspilningen på højttalerne. Herefter kan du styre afspilningen via din telefon. Du kan søge efter en sang, afspille den, sætte den på pause, sætte en sang i kø og skrue op for lyden – uanset hvor du er i huset.

Skal du besvare et opkald, mens der castes? Det er ikke noget problem. Brug din telefon til at besvare et opkald, spille et spil, sende en sms, eller forlad rummet – alt sammen uden at dræne batteriet eller afbryde afspilningen.

Skab en fest ved at gruppere alle højttalere i huset eller lade venner og familie caste musik fra deres egne enheder.

KOM GODT I GANG