Chromecast Audio aansluiten

U kunt Chromecast Audio in een paar eenvoudige stappen aansluiten op uw speakers:

• A: sluit de USB-stroomkabel aan op uw Chromecast Audio. Steek het andere uiteinde vervolgens in de meegeleverde adapter.
  • B: sluit de audiokabel aan op uw Chromecast Audio.
  • C: steek het andere uiteinde van de audiokabel in een vrije standaardpoort van 3,5 mm. Opmerking: U kunt ook speakersystemen met RCA-ingangen en optische digitale ingangen gebruiken. De kabels hiervoor zijn afzonderlijk verkrijgbaar.
  • D: sluit de geleverde adapter in een vrij stopcontact.

Het is belangrijk de kabels en adapters te gebruiken die zijn meegeleverd in de verpakking van de Chromecast Audio.

Zodra uw Chromecast Audio is aangesloten, schakelt u uw speakers in en kiest u de invoerbron waarop uw Chromecast Audio is aangesloten. Zodra u de muziek hoort, kiest u een comfortabel volume voor de speakers.