Chromecast Audion liittäminen

Voit liittää Chromecast Audion kaiuttimiisi seuraamalla näitä yksinkertaisia ohjeita:

• A: Liitä USB-virtajohto Chromecast Audioon. Liitä sitten toinen pää pakkauksen mukana tulleeseen virtalähteeseen.
  • B: Liitä audiokaapeli Chromecast Audioon.
  • C: Liitä audiokaapelin toinen pää kaiuttimen vapaaseen 3,5 mm:n porttiin. Huom: Tuemme myös RCA-liitännällä ja optisella digitaalisella liitännällä varustettuja kaiutinjärjestelmiä, mutta näissä kokoonpanoissa tarvittavat kaapelit myydään erikseen.
  • D: Liitä virtalähde vapaaseen pistorasiaan.

On tärkeää käyttää Chromecast Audion pakkauksessa tulleita johtoja ja latureita.

Kun Chromecast Audio on liitetty, käynnistä kaiutin ja valitse tulolähde, johon Chromecast Audio on yhdistetty. Kun musiikkia kuuluu, säädä äänenvoimakkuus sopivalle tasolle.