Tilslut Chromecast Audio

Du kan slutte Chromecast Audio til dine højttalere ved at følge nogle enkle trin:

• A: Slut USB-strømkablet til din Chromecast Audio. Slut derefter den anden ende af kablet til den medfølgende strømforsyning.
  • B: Slut lydkablet til din Chromecast Audio.
  • C: Slut den anden ende af lydkablet til en hvilken som helst åben standardport på 3,5 mm. Bemærk! Du kan også bruge højttaleranlæg med RCA-indgange og optiske digitale indgange, men kablerne til disse forbindelser sælges separat. Sådan tilsluttes disse.
  • D: Slut den medfølgende strømforsyning til en stikkontakt.

Det er vigtigt at bruge de kabler og adaptere, der medfølger i æsken med Chromecast Audio.

Når din Chromecast Audio er tilsluttet, skal du tænde for din højttaler og vælge den indgangskilde, som din Chromecast Audio er tilsluttet. Når du kan høre musikken, skal du justere lydstyrken for højtaleren til et behageligt niveau.