Konfigurer Chromecast Audio

Google Home-appen hjelper deg gjennom konfigureringstrinnene for Google Chromecast Audio.

Hvis du allerede har konfigurert Chromecast Audio på en mobilenhet, trenger du ikke å konfigurere den igjen på andre mobilenheter, så lenge alle enhetene er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket.

Merk: Konfigurering av Chromecast Audio på datamaskinen støttes ikke lenger. Du må bruke en mobilenhet for å konfigurere Chromecast Audio.

Dette trenger du for å komme i gang

• En Chromecast Audio-enhet.
  • Den nyeste versjonen av Google Home-appen Google Home-appen.
  • Tilgang til et ledig strømuttak og et sikkert trådløst nettverk.
  • Et høyttalersystem.
  • Overholdelse av minimumskravene for operativsystemer (OS) for Google Home-appen Google Home-appen.
  • Tilgang til et sikkert trådløst nettverk. Sørg for at du har passordet til det trådløse nettverket tilgjengelig.
  • En wifi-tilkobling (enten 2,4 GHz eller 5 GHz) og en internettilkobling.
  • En kompatibel Android-enhet.
  • Ytelsen til enkelte funksjoner, tjenester og apper avhenger av enheten og nettverket, og det kan hende at disse ikke er tilgjengelige i alle områder. Noen leverandører kan kreve abonnement, og ytterligere vilkår, betingelser og/eller gebyrer kan gjelde.

Konfigurer Chromecast Audio

1. Plugg inn Chromecast Audio.
  2. Last ned Google Home-appen på en Chromecast Audio-kompatibel Android-enhet.
  3. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  4. Følg trinnene for å konfigurere enheten. Gjør dette hvis du ikke ser trinnene for å konfigurere Chromecast Audio:
    1. Trykk på Enheter Legg til Google Nest- eller partnerenhet Google Nest or partner device.
    2. Følg konfigureringstrinnene.
  5. Konfigureringen er ferdig. Bra jobbet!

Når enheten er konfigurert, er det på tide å finne ut hva du kan gjøre med Chromecast.

Trenger du hjelp? Du kan feilsøke problemer direkte via brukerstøtten, eller du kan legge ut spørsmål og søke etter svar i Google Nest Community.

Mac OS og OS X er registrerte varemerker som tilhører Apple Inc. Windows er et registrert varemerke som tilhører Microsoft Inc. iOS er et registrert varemerke som tilhører Cisco Inc. Netflix-logoen er et varemerke som tilhører Netflix, Inc. Netflix er tilgjengelig i spesifikke land. Du finner mer informasjon på www.netflix.com.