Uw Chromecast Audio instellen

Met de Google Home-app wordt u door de stappen geleid om uw Chromecast Audio-apparaat in te stellen.

Als u uw Chromecast Audio al heeft ingesteld op een mobiel apparaat, hoeft u deze niet opnieuw in te stellen op een ander mobiel apparaat als alle apparaten verbinding hebben met hetzelfde wifi-netwerk.

Opmerking: U kunt de Chromecast Audio niet meer instellen via een computer. Gebruik een mobiel apparaat om uw Chromecast Audio in te stellen.

Wat u nodig heeft om aan de slag te gaan

• Een Chromecast Audio-apparaat.
  • De nieuwste versie van de Google Home-app Google Home-app.
  • Toegang tot een vrij stopcontact en een beveiligd draadloos netwerk.
  • Een speakersysteem.
  • Voldoen aan de minimale besturingssysteemvereisten om de Google Home-app Google Home-app uit te voeren.
  • Toegang tot een beveiligd draadloos netwerk. Zorg ervoor dat u het wachtwoord van het draadloze netwerk bij de hand heeft.
  • Verbinding met wifi (2,4 GHz of 5 GHz) en een internetverbinding.
  • Een geschikt iOS-apparaat of geschikte iOS-tablet.
  • Beschikbaarheid en prestaties van bepaalde functies, services en apps zijn apparaat- en netwerkafhankelijk. Mogelijk zijn niet alle functies, services en apps in alle regio's beschikbaar. Mogelijk zijn abonnementen vereist en er kunnen aanvullende voorwaarden, bepalingen en/of kosten van toepassing zijn.

Chromecast Audio instellen

1. Sluit uw Chromecast Audio aan
  2. Installeer de Google Home-app Google Home-app door de Google Home-app te downloaden op uw iOS-apparaat waarop Chromecast Audio wordt ondersteund.
  3. Zorg ervoor dat uw mobiele apparaat/tablet is verbonden met hetzelfde netwerk dat u wilt gebruiken om uw Chromecast-apparaat in te stellen.
  4. Open de Google Home-app.
  5. Volg de stappen om uw apparaat in te stellen.
    1. Doe het volgende als u geen stappen voor het instellen van de Chromecast Audio ziet:
      1. Tik linksboven in het startscherm van de Google Home-app op Toevoegen  en dan Apparaat instellen en dan Nieuwe apparaten instellen.
      2. Volg de instelstappen.
  6. Het instellen is voltooid. U bent helemaal klaar.

Nadat u klaar bent met het instellen van uw apparaat, kunt u ontdekken wat u kunt doen met de Chromecast.

Opmerking: De configuratie van uw wifi-netwerk kan er mogelijk voor zorgen dat u de Chromecast Audio niet kunt instellen. Meer hulp nodig? U kunt rechtstreeks vanuit het Helpcentrum problemen oplossen of een vraag posten en naar antwoorden zoeken op het Helpforum van Chromecast.

Mac OS en OS X zijn gedeponeerde handelsmerken van Apple Inc. Windows is een gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Inc. iOS is een gedeponeerd handelsmerk van Cisco Inc. Het Netflix-logo is een handelsmerk van Netflix, Inc. Netflix is beschikbaar in bepaalde landen. Meer informatie op www.netflix.com.