Je Chromecast Audio instellen

Met de Google Home-app word je door de stappen geleid om je Google Chromecast Audio-apparaat in te stellen.

Als je je Chromecast Audio al hebt ingesteld op een mobiel apparaat, hoef je deze niet opnieuw in te stellen op een ander mobiel apparaat als alle apparaten verbinding hebben met hetzelfde wifi-netwerk.

Opmerking: Je kunt de Chromecast Audio niet meer instellen met je computer. Gebruik een mobiel apparaat om je Chromecast Audio in te stellen.

Wat je nodig hebt om aan de slag te gaan

• Een Chromecast Audio-apparaat.
  • De nieuwste versie van de Google Home-app Google Home-app.
  • Toegang tot een vrij stopcontact en een beveiligd draadloos netwerk.
  • Een speakersysteem.
  • Voldoen aan de minimale besturingssysteemvereisten voor gebruik van de Google Home-app Google Home-app.
  • Toegang tot een beveiligd draadloos netwerk. Zorg dat je het wachtwoord van het draadloze netwerk bij de hand hebt.
  • Verbinding met wifi (2,4 GHz of 5 GHz) en een internetverbinding.
  • Een geschikt Android-apparaat.
  • Beschikbaarheid en prestaties van bepaalde functies, services en apps zijn apparaat- en netwerkafhankelijk. Het is mogelijk dat niet alle functies, services en apps in alle regio's beschikbaar zijn. Misschien zijn abonnementen vereist en er kunnen aanvullende voorwaarden, bepalingen en/of kosten van toepassing zijn.

Chromecast Audio instellen

1. Sluit je Chromecast Audio aan.
  2. Download de Google Home-app op je Android-apparaat waarop Chromecast Audio wordt ondersteund.
  3. Open de Google Home-app Google Home-app.
  4. Volg de stappen om je apparaat in te stellen. Doe het volgende als je geen stappen voor het instellen van de Chromecast Audio vindt:
    1. Tik op Apparaten Toevoegen  Google Nest- of partnerapparaat Google Nest or partner device.
    2. Volg de instelstappen.
  5. Het instellen is afgerond. Je bent helemaal klaar.

Nadat je klaar bent met het instellen van je apparaat, kun je ontdekken wat je kunt doen met de Chromecast.

Hulp nodig? Je kunt rechtstreeks vanuit het Helpcentrum problemen oplossen of een vraag posten en naar antwoorden zoeken in de Google Nest Community.

Mac OS en OS X zijn gedeponeerde handelsmerken van Apple Inc. Windows is een gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Inc. iOS is een gedeponeerd handelsmerk van Cisco Inc. Het Netflix-logo is een handelsmerk van Netflix, Inc. Netflix is beschikbaar in bepaalde landen. Meer informatie op www.netflix.com.