Fremgangsmåte for å tilbakestille Chromecast til fabrikkstandard

Når du tilbakestiller Chromecasten din til fabrikkstandard, tilbakestilles den til innstillingene den hadde da den kom fra fabrikken. Merk: Denne handlingen sletter alle dataene dine fra enheten og kan ikke angres.

Du kan tilbakestille Chromecasten din til fabrikkstandard ved å bruke én av de to metodene som er beskrevet nedenfor:

Chromecast med Google TV

Med Chromecast Voice Remote

1. Øverst til høyre på TV-skjermen velger du profilen din etterfulgt av Innstillinger .
  2. Velg System etterfulgt av Om etterfulgt av Tilbakestill til fabrikkstandard.

Fra Chromecast-enheten

1. Trykk og hold på knappen på baksiden av Chromecasten mens den er koblet til TV-en og slått på. LED-lampen skal begynne å blinke gult.
  2. Når LED-lampen lyser konstant hvitt, slipper du knappen. Da skal Chromecasten bli tilbakestilt.
Chromecast (2. generasjon), Chromecast (3. generasjon) eller Chromecast Ultra

Fra Google Home-appen

Merk: Dette alternativet er bare tilgjengelig hvis du er koblet til det samme nettverket som Chromecasten ble konfigurert på.

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  3. Øverst til høyre trykker du på Innstillinger  etterfulgt av Mer More menu etterfulgt avTilbakestill til fabrikkstandard etterfulgt av Tilbakestill til fabrikkstandard.

Fra Chromecast-enheten

Sørg for at Chromecasten er koblet til TV-en, og hold inne knappen på siden av Chromecasten. LED-lyset begynner å blinke oransje. Når LED-lyset blir hvitt, slipper du knappen. Chromecasten startes nå på nytt.

Chromecast (1st Gen) Chromecast (1. generasjon)

Fra Google Home-appen

Merk: Dette alternativet er bare tilgjengelig hvis du er koblet til det samme nettverket som Chromecasten ble konfigurert på.

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  3. Øverst til høyre trykker du på Innstillinger  etterfulgt av Mer More menu etterfulgt avTilbakestill til fabrikkstandard etterfulgt av Tilbakestill til fabrikkstandard.

Fra Chromecast-enheten

1. Sørg for at Chromecasten er koblet til TV-en, og hold knappen på Chromecasten inne i minst 25 sekunder eller til den lysende LED-lampen på Chromecasten begynner å blinke rødt.
  2. Når LED-lyset begynner å blinke hvitt og TV-en ikke viser noe bilde, slipper du knappen. Da blir enheten startet på nytt.
Støtten for Chromecast (1. generasjon) er avsluttet, noe som betyr at disse enhetene ikke lenger mottar programvare- eller sikkerhetsoppdateringer, og Google tilbyr ikke teknisk brukerstøtte for dem. Brukere kan oppleve redusert ytelse.