Uw Chromecast terugzetten op de fabrieksinstellingen

Als u uw Chromecast terugzet op de fabrieksinstellingen, worden de fabrieksinstellingen teruggezet op het apparaat. Let op: Bij deze actie worden uw gegevens gewist en dit kan niet ongedaan worden gemaakt.

U kunt uw Chromecast op een van de volgende manieren terugzetten op de fabrieksinstellingen:

Chromecast (1st Gen) Chromecast (1e generatie)

Vanuit de Google Home-app

1. Open de Google Home-app Google Home-app.
  2. Tik op uw Chromecast-apparaat en vervolgens Instellingen .
  3. Tik rechtsboven op Meer More menu en vervolgens Terugzetten op fabrieksinstellingen  en vervolgens Terugzetten op fabrieksinstellingen.

Vanaf het Chromecast-apparaat

Terwijl de Chromecast is aangesloten op de tv, houdt u de knop op de Chromecast ten minste 25 seconden ingedrukt of totdat het brandende ledlampje op Chromecast gaat knipperen, het tv-scherm leeg wordt en het proces voor opnieuw opstarten wordt gestart.

Chromecast (2e generatie), Chromecast of Chromecast Ultra

Vanuit de Google Home-app

1. Open de Google Home-app Google Home-app.
  2. Tik op uw Chromecast-apparaat en vervolgens Instellingen .
  3. Tik rechtsboven op Meer More menu en vervolgens Terugzetten op fabrieksinstellingen  en vervolgens Terugzetten op fabrieksinstellingen.

Vanaf het Chromecast-apparaat

Terwijl de Chromecast is aangesloten op de tv, houdt u de knop aan de zijkant van de Chromecast ingedrukt. Het ledlampje gaat oranje knipperen. Als het ledlampje wit wordt, laat u de knop los. De Chromecast wordt opnieuw opgestart.