Chromecastin tehdasasetuksien palauttaminen

Tehdasasetuksien palauttaminen palauttaa Chromecast-laitteeseen sen alkuperäiset tehdasasetukset. Huom. Tämä toiminto tyhjentää laitteen tiedot, eikä sitä voi kumota.

Voit palauttaa Chromecastin tehdasasetukset jommallakummalla alla olevista tavoista:

Chromecast (1st Gen) Chromecast (1. sukupolvi)

Google Home ‑sovelluksella

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home app.
  2. Valitse aloitusnäytön oikeasta alareunasta Tili  ja sitten Laitteet Devices, niin näet käytettävissä olevat Chromecast-laitteet.
  3. Kosketa laitekorttivalikkoa Menu ja sitten valitse Asetukset sen laitteen oikeasta yläreunasta, jonka tehdasasetukset haluat palauttaa.
  4. Kosketa oikeasta yläreunasta Lisää-painiketta More.
  5. Valitse Palauta tehdasasetukset tai Nollaa.
  6. Vahvista, että haluat palauttaa laitteen tehdasasetukset, valitsemalla Palauta tehdasasetukset.

Chromecast-laitteella

Kun Chromecast on liitetty televisioon, paina Chromecastin painiketta vähintään 25 sekuntia tai kunnes Chromecast-laitteen LED-valo alkaa vilkkua, TV-näyttö tyhjenee ja uudelleenkäynnistys alkaa.

Chromecast (2. sukupolvi), Chromecast tai Chromecast Ultra

Google Home ‑sovelluksella

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home app.
  2. Valitse aloitusnäytön oikeasta alareunasta Tili  ja sitten Laitteet Devices, niin näet käytettävissä olevat Chromecast-laitteet.
  3. Kosketa laitekorttivalikkoa Menu ja sitten valitse Asetukset sen laitteen oikeasta yläreunasta, jonka tehdasasetukset haluat palauttaa.
  4. Kosketa oikeasta yläreunasta Lisää-painiketta More.
  5. Valitse Palauta tehdasasetukset tai Nollaa.
  6. Vahvista, että haluat palauttaa laitteen tehdasasetukset, valitsemalla Palauta tehdasasetukset.

Chromecast-laitteella

Kun Chromecast on liitetty televisioon, pidä Chromecastin sivussa olevaa painiketta painettuna. LED-valo alkaa vilkkua oranssina. Kun LED-valo muuttuu valkoiseksi, vapauta painike, niin Chromecast käynnistyy uudelleen.