Chromecastin tehdasasetusten palauttaminen

Tehdasasetusten palautus nollaa Chromecast-laitteen ja ottaa käyttöön sen tehtaalla määritetyt oletusasetukset. Huom. Tämä toiminto tyhjentää laitteen datan, eikä sitä voi kumota.

Voit palauttaa Chromecastin tehdasasetukset näillä tavoilla:

Chromecast (1st Gen) Chromecast (1. sukupolvi)

Google Home ‑sovelluksella

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home app.
  2. Valitse Chromecast-laite ja sitten Asetukset .
  3. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää More menu ja sitten Palauta tehdasasetukset  ja sitten Palauta tehdasasetukset.

Chromecast-laitteella

Kun Chromecast on liitetty televisioon, paina Chromecastin takaosassa olevaa painiketta vähintään 25 sekuntia tai kunnes Chromecast-laitteen LED-valo alkaa vilkkua, TV:n kuva katoaa ja uudelleenkäynnistys alkaa.

Chromecast (2. sukupolvi), Chromecast tai Chromecast Ultra

Google Home ‑sovelluksella

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home app.
  2. Valitse Chromecast-laite ja sitten Asetukset .
  3. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää More menu ja sitten Palauta tehdasasetukset  ja sitten Palauta tehdasasetukset.

Chromecast-laitteella

Kun Chromecast on liitetty televisioon, pidä Chromecastin sivussa olevaa painiketta painettuna. LED-valo alkaa vilkkua oranssina. Kun LED-valo muuttuu valkoiseksi, vapauta painike, niin Chromecast käynnistyy uudelleen.