Chromecastin tehdasasetusten palauttaminen

Tehdasasetusten palautus nollaa Chromecast-laitteen ja ottaa käyttöön sen tehtaalla määritetyt oletusasetukset. Huom. Tämä toiminto tyhjentää laitteen datan, eikä sitä voi kumota.

Voit palauttaa Chromecastin tehdasasetukset näillä tavoilla:

Chromecast with Google TV

Chromecast Voice Remotella

1. Valitse TV-ruudun oikeasta yläreunasta profiilisi ja sitten Asetukset .
  2. Valitse Järjestelmä ja sitten Tietoja ja sitten Palauta tehdasasetukset.

Chromecast-laitteella

1. Kun Chromecast on päällä ja liitetty televisioon, paina pitkään Chromecastin sivussa olevaa painiketta. LED-valon pitäisi alkaa vilkkua keltaisena.
  2. Kun LED-valo muuttuu tasaisen valkoiseksi, vapauta painike, niin Chromecastin pitäisi nollautua.
 Chromecast (2. sukupolvi), Chromecast (3. sukupolvi) tai Chromecast Ultra

Google Home ‑sovelluksella

Huom. Tämä vaihtoehto on käytettävissä vain, jos käytät samaa verkkoa, jossa Chromecast otettiin käyttöön.

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Kosketa laitteen kuvaa pitkään.
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset  ja sitten Lisää More menu ja sitten Palauta tehdasasetukset ja sitten Palauta tehdasasetukset.

Chromecast-laitteella

Kun Chromecast on liitetty televisioon, paina pitkään Chromecastin sivussa olevaa painiketta. LED-valo alkaa vilkkua oranssina. Kun LED-valo muuttuu valkoiseksi, vapauta painike, niin Chromecast käynnistyy uudelleen.

Chromecast (1st Gen) Chromecast (1. sukupolvi)

Google Home ‑sovelluksella

Huom. Tämä vaihtoehto on käytettävissä vain, jos käytät samaa verkkoa, jossa Chromecast otettiin käyttöön.

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Kosketa laitteen kuvaa pitkään.
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset  ja sitten Lisää More menu ja sitten Palauta tehdasasetukset ja sitten Palauta tehdasasetukset.

Chromecast-laitteella

1. Kun Chromecast on liitetty televisioon, paina Chromecast-laitteen takaosassa olevaa painiketta vähintään 25 sekuntia tai kunnes Chromecast-laitteen LED-valo alkaa vilkkua punaisena.
  2. Kun LED-valo muuttuu valkoiseksi ja TV-ruutu tyhjenee, vapauta painike. Laite käynnistyy uudelleen.
1. sukupolven Chromecastin tuki on päättynyt, joten nämä laitteet eivät enää saa ohjelmisto- tai tietoturvapäivityksiä eikä Google tarjoa niille teknistä tukea. Käyttäjät saattavat huomata suorituskyvyn heikentyneen.