Chromecastin tehdasasetusten palauttaminen

Tehdasasetusten palautus nollaa Chromecast-laitteen ja ottaa käyttöön sen tehtaalla määritetyt oletusasetukset. Huom. Tämä toiminto tyhjentää laitteen datan, eikä sitä voi kumota.

Voit palauttaa Chromecastin tehdasasetukset näillä tavoilla:

Chromecast (1st Gen) Chromecast (1. sukupolvi)

Google Home ‑sovelluksella

Huom. Tämä vaihtoehto on valittavissa vain, jos sinulla on edelleen pääsy verkkoon, johon Chromecast oli yhteydessä käyttöönoton aikana.

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Valitse Chromecast-laite ja sitten Asetukset .
  3. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää More menu ja sitten Palauta tehdasasetukset  ja sitten Palauta tehdasasetukset.

Chromecast-laitteella

1. Kun Chromecast on liitetty televisioon, paina Chromecast-laitteen takaosassa olevaa painiketta vähintään 25 sekuntia tai kunnes Chromecast-laitteen LED-valo alkaa vilkkua punaisena.
  2. Kun LED-valo muuttuu valkoiseksi ja TV-ruutu tyhjenee, vapauta painike. Laite käynnistyy uudelleen.
Chromecast (2. sukupolvi), Chromecast tai Chromecast Ultra

Google Home ‑sovelluksella

Huom. Tämä vaihtoehto on valittavissa vain, jos sinulla on edelleen pääsy verkkoon, johon Chromecast oli yhteydessä käyttöönoton aikana.

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Valitse Chromecast-laite ja sitten Asetukset .
  3. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää More menu ja sitten Palauta tehdasasetukset  ja sitten Palauta tehdasasetukset.

Chromecast-laitteella

Kun Chromecast on liitetty televisioon, paina pitkään Chromecastin sivussa olevaa painiketta. LED-valo alkaa vilkkua oranssina. Kun LED-valo muuttuu valkoiseksi, vapauta painike, niin Chromecast käynnistyy uudelleen.