Sådan gendanner du din Chromecast

En gendannelse af fabriksindstillingerne gendanner standardindstillingerne på din Chromecast-enhed. Bemærk! Denne handling sletter dine data og kan ikke fortrydes.

Du kan gendanne fabriksindstillingerne på din Chromecast ved hjælp af en af følgende metoder:

Chromecast med Google TV

Med Chromecast Voice Remote

1. Øverst til højre på din fjernsynsskærm skal du vælge din profil og så Indstillinger .
  2. Vælg System og så Om og så Gendan fabriksindstillinger.

På Chromecast-enheden

1. Mens Chromecast-enheden er tilsluttet fjernsynet og er tændt, skal du holde knappen på bagsiden af Chromecast-enheden nede. LED-indikatoren bør begynde at blinke gult.
  2. Når LED-indikatoren lyser hvidt, skal du slippe knappen, hvorefter Chromecast-enheden nulstilles.
Chromecast (2. generation), Chromecast (3. generation) eller Chromecast Ultra

I Google Home-appen

Bemærk! Denne valgmulighed er kun tilgængelig, hvis du har forbindelse til det netværk, hvor din Chromecast blev konfigureret.

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  3. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger og så Mere More menu og så Gendannelse af fabriksindstillinger og så Gendannelse af fabriksindstillinger.

På Chromecast-enheden

Hold knappen på siden af Chromecast-enheden inde, mens din Chromecast er tilsluttet fjernsynet. LED-lampen vil begynde at blinke med et orange lys. Når LED-lampen lyser hvidt, skal du slippe knappen, hvorefter Chromecast-enheden genstartes.

Chromecast (1st Gen) Chromecast (1. generation)

I Google Home-appen

Bemærk! Denne valgmulighed er kun tilgængelig, hvis du har forbindelse til det netværk, hvor din Chromecast blev konfigureret.

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  3. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger og så Mere More menu og så Gendannelse af fabriksindstillinger og så Gendannelse af fabriksindstillinger.

På Chromecast-enheden

1. Mens Chromecast er tilsluttet fjernsynet, skal du holde knappen på Chromecast-enheden inde i mindst 25 sekunder, eller indtil LED-lyset begynder at blinke rødt.
  2. Når LED-lyset blinker hvidt, og fjernsynsskærmen bliver sort, skal du slippe knappen. Enheden genstarter derefter.
Chromecast (1. generation) understøttes ikke længere, hvilket betyder, at disse enheder ikke længere modtager software- eller sikkerhedsopdateringer, og at Google ikke yder teknisk support til dem. Brugerne oplever muligvis en forringelse af ydeevnen.