Enhedskort i Google Home-appen

Under Enheder Devices (som findes øverst til højre på startskærmen) kan du se følgende enhedskort, som kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine tilgængelige Chromecast-, Chromecast Audio-, Google Home- og Cast-enheder:

Device card

Kortet Ny enhed fundet:
Organiser alle dine enheder i nærheden med kortet Ny enhed fundet. Dette kort vises, når der findes en ny Cast- eller Google Home-enhed i nærheden. Tryk på KONFIGURER nederst på enhedskortet for at konfigurere enheden. Er du ikke interesseret i at konfigurere en enhed, men ønsker at gøre den tilgængelig til et senere tidspunkt? Tryk på IGNORER nederst på enhedskortet.

Ready to cast
Kortet Klar til at caste:
Dette kort viser en enhed, der er konfigureret og klar til at caste underholdning.

Active device
Kortet Aktiv enhed:
Dette kort viser en enhed, der er konfigureret og aktiv. Her kan du se, hvad der afspilles, samt styre afspilning og lydstyrke.

Linked devices

Kortet Tilknyttede enheder:
Enheder, der er knyttet til din konto, hvor du kan aktivere tilpasningsfunktioner, som f.eks. brugerdefineret baggrund, talestyring og meget mere.

Ignored devices
Listen Ignoreret enhed:
 Ignorerede enheder forsvinder ikke for altid. Hvis du vil have adgang til enheder i nærheden, som du tidligere har ignoreret, skal du rulle ned til bunden af startskærmen og trykke på IGNOREREDE NYE ENHEDER. Du får vist tilgængelige enheder. Tryk på den enhed, du vil konfigurere.