Gjør flere ting samtidig med Chromecast

Det har aldri vært enklere å få kontakt med venner mens du ser på TV-programmer eller filmer. Med Chromecast kan du sende tekst- og Twitter-meldinger mens du ser favorittinnholdet ditt på TV-en – uten å avbryte castingen.

Chromecast har innebygget funksjonalitet for å kjøre flere oppgaver samtidig, noe som betyr at du kan fortsette å bruke datamaskinen, nettbrettet eller mobiltelefonen du caster med, mens du caster videoer eller faner i Chrome-nettleseren. Når du har begynt å caste, kan du fortsatt bruke enheten til for eksempel å åpne andre apper, sjekke e-posten din og sosiale medier, lage spillelister på YouTube eller til og med sende tekstmeldinger.

I tillegg kan du bruke enheten som fjernkontroll, slik at du kan stoppe avspillingen, sette den på pause eller spole frem og tilbake.